Hányan néznétek meg? Kis magyar Supersizeme? Felvételt készíttetek magamról, s azt feltöltetem a youtubra.
Csak cseszheted, nem a te örömöd lesz majd az egymilliomodik youtube látogató. Amúgy megnézem, ahogy a gyilkos galóca fogyasztását követő negyedik napon elutasított orvosi ellátás esetén felmászol a Szabadság-hídra egy benzines kannával, úgy, hogy nem szednek le előtte. Azt is megnézem, hogy ugrás közben hogy lövöd fejbe magad.
Szóval várom a youtube videót.
Ip alapján azonosított az egyik kollégám(BRFK)
szóval ne csodálkozz ha meglátogatnak hogy még is mennyire komolyan gondolod ezt.Mert nagyon annak tűnik, és veszélyeztetnéd vele a forgalmat.A másik hogy van-e engedélyed a fegyverre.
Üdvözletem.(még csak fősulis vagyok, de plussz pont a suliban ha már most fogdosom a netes bűnözőket, bocsi nem személyes)
18:44
És honnan veszed,hogy orvoshoz fordul?
Arra vagyok kiváncsi, sztetek hányan néznék meg? Halálvideó?
Nem vélemény kell, hanem szám!!!!!!!!
Kalkuláció....
Kösz
"Halálvideó? "
Biztos,hogy ezt kérdésnek szántad?
"Arra vagyok kiváncsi, sztetek hányan néznék meg?"
Ha fel is teszi ezt neked valaki,akárhányan nézik meg,nagyon hamar le fogják törölni a videót,talán még az accountot is.
És gondolom valaki(vagy valakik) intézkedni is fognak,hogy ezt a felvételt beszerezzék és soha ne kerüljön felszínre többet.
Pár durvulósabb oldalra meg küldöd és kb több millióan...
Külföldi, és magyar halál videó megosztókra.meg egyéb ilyen beteg dolgok vannak rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!