Tapasztalat a 'Magyar Családi Balzsam' nevű termékkel kapcsolatosan?
Aki ismeri, használta, attól várok vélemény. Valóban olyan fantasztikusan jó? Semmi irónia, csak szeretném tudni, hogy vált be.
Köszönöm szépen válaszod, kedves Tőled, hogy a további fejleményekről is tervbe vetted a beszámolót. Szívesen veszem.
Engem telefonon kerestek meg az ajánlattal. Még nem rendeltem meg. Nekem nem visszér gondom van, inkább kezdődő ízületi fájdalomra gondoltam kipróbálni. De arról ezek szerint nincs tapasztalata a családodnak.
Várom a további tapasztalatokat!
Nem, ez nem az "Alaszka gél", ez magyar családi balzsam.
"Ezüst kolloid"-dal kapcsolatosan ajánlanám a google keresőjét.
A mi családunknak nagyon bevált.Úgy emlékszem még a férjem rendelte meg mikor telefonon megkerestek minket, így még posta és csomagolási költségünk sem volt.
De a lényeg, hogy olyan izületi gyulladásban volt az egész lába combja, hogy szegény éjszakánként járkált a fájdalomtól.Szerencsére mióta használja azóta végigalussza az éjszakát.Azt mondja csillapodott a fájás a lábában és szereti is használni.Én csak ezt a tapasztalatot tudom elmondani.Nem tudom más hogy van ezzel de nekünk megérte kipróbálni mert bevált.
Egy kisgyerekes anyuka.
Én terhességem alatt használtam, mert csúnya visszeres lett a lábam egyik napról a másikra és nagyon fájt, főleg nyári hőségben. Nekem jót tett, olyan jól bizsergette és hűsítette, hogy megszűnt a fájdalom.
Sajnos az összetétele nem mentes irritáló anyagoktól. 4 van benne, ami nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!