Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tapasztalat a 'Magyar Családi...

Tapasztalat a 'Magyar Családi Balzsam' nevű termékkel kapcsolatosan?

Figyelt kérdés

[link]

Aki ismeri, használta, attól várok vélemény. Valóban olyan fantasztikusan jó? Semmi irónia, csak szeretném tudni, hogy vált be.

2011. máj. 20. 14:07
 1/8 anonim válasza:
Szuleim kezdtek hasznalni a kremet alig 2 hete viszer problemakra. Anyukam labat voros es kek erek tarkitjak, az o tapasztalata, hogy nagyon sokat halvanyultak es fajdalmai is enyhultek, apum laban kiduzzado erek is vannak, szepen visszahuzodtak. Nagyon meg vannak elegedve vele, hasznaljak tovabb lelkesen, par het mulva irom, hogy mit tapasztaltak. Egyebkent mi is megrendeltuk, mert parom laba bokatol combig dagad az erektol, gondoltuk, hogy megprobaljuk mielott a 2. mutetre vallalkoznank. Szuleim tapasztalata alapjan egy probat mindenkepp meger.
2011. máj. 24. 21:21
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen válaszod, kedves Tőled, hogy a további fejleményekről is tervbe vetted a beszámolót. Szívesen veszem.

Engem telefonon kerestek meg az ajánlattal. Még nem rendeltem meg. Nekem nem visszér gondom van, inkább kezdődő ízületi fájdalomra gondoltam kipróbálni. De arról ezek szerint nincs tapasztalata a családodnak.

Várom a további tapasztalatokat!

2011. máj. 25. 10:01
 3/8 Sándor Jánosné válasza:
Ez nem az "Alaszka gél"?? Szeretnék többet tudni az "Ezüst kolloidról "is Köszönöm,várom válaszukak...
2011. nov. 14. 11:20
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem, ez nem az "Alaszka gél", ez magyar családi balzsam.

"Ezüst kolloid"-dal kapcsolatosan ajánlanám a google keresőjét.

2011. nov. 18. 07:38
 5/8 R.A, válasza:

A mi családunknak nagyon bevált.Úgy emlékszem még a férjem rendelte meg mikor telefonon megkerestek minket, így még posta és csomagolási költségünk sem volt.

De a lényeg, hogy olyan izületi gyulladásban volt az egész lába combja, hogy szegény éjszakánként járkált a fájdalomtól.Szerencsére mióta használja azóta végigalussza az éjszakát.Azt mondja csillapodott a fájás a lábában és szereti is használni.Én csak ezt a tapasztalatot tudom elmondani.Nem tudom más hogy van ezzel de nekünk megérte kipróbálni mert bevált.

Egy kisgyerekes anyuka.

2012. jan. 25. 17:24
 6/8 infomoly válasza:
100%

Én terhességem alatt használtam, mert csúnya visszeres lett a lábam egyik napról a másikra és nagyon fájt, főleg nyári hőségben. Nekem jót tett, olyan jól bizsergette és hűsítette, hogy megszűnt a fájdalom.

Sajnos az összetétele nem mentes irritáló anyagoktól. 4 van benne, ami nem jó.

2013. márc. 23. 21:23
 7/8 anonim válasza:
Nagyon jó főleg visszerekre,de én mindenre használom .
2015. febr. 6. 09:51
 8/8 anonim ***** válasza:
én is használom a családi balzsamot. extra hűsítéssel. fejfájásra, fogfájásra,megütött testrészre fájdalomcsillapítóként. most rendeltem meg egy extra csomagot 10500-ért benne van a balzsam, sarokpuhítókrém, körömvirág krém, meg még valami. ingyen kiszállítják. én meg vagyok elégedve a krémjeikkel.
2015. aug. 12. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!