Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ne látszód...

Mit csináljak, hogy ne látszódjon a pólómon az izzadságfolt? Vagy hogy ne izzadjak?

Figyelt kérdés

Ilyenkor, ilyen melegben, és nyáron percek alatt be tudok izzadni. Ez a hónaljnomnál látszik nagyon a pólómon.:S:S Nagyon rossz, hogy az egész osztályból csak 1-2en vagyunk így. Mit csináljak, hogy ne égjek ez miatt?

Dezodort használok, de nem akar használni egyik sem.:S

16/L.

2009. ápr. 7. 14:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hintőpor sokat segít, vagy a golyós dezodorok közül olyat próbálj ki, ami nem krémes állagú, hanem alkoholos, és szárít.
2009. ápr. 7. 14:28
 2/13 A kérdező kommentje:
és nincs olyan trükk, hogy pl ha XY színű ruhát veszek fel, akkor azon nem látszik az izzadságfolt?
2009. ápr. 7. 14:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

olyan trükk nincs.

mindegyik átázik és látszik.

Olyan van hogy szörtelenítés, csökkenti, és mindenikinek más golyós vagy géles dezodor jön be.

nekem csak is a stiftes dezodor jön be a rexonátol, és gyantázom a hónajamat. Anyukámnak pl csak a golyós dezodor jött be, ami folyékony állagú, a barátnömnek meg a krémes dezodor.

2009. ápr. 7. 14:37
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát ilyen trükk biztos nincs.

Nekem az izzadásgátló stift segít, és talán annyi, hogy megpróbálok rétegesebben öltözni (már úgy értem, hogy reggel még hűvős van, de dél körül már leveszem a őulcsit és pólóban vagy ujjatlanban vagyok), hajamat felfogni, hogy attól sem legyen melegem. egyébként én nem bírom a meleget. Olyan 30 fokig talán, aztán onnan izzadok én is ezerrel. szerintem ez nem gáz.

2009. ápr. 7. 14:37
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
feketén kevésbé látszik. Persze anyagtól is függ
2009. ápr. 7. 14:58
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

nekem ez a típus jött be a legjobban: [link]

de teljesen ez sem tudja megszüntetni az izzadást

2009. ápr. 7. 15:02
 7/13 anonim ***** válasza:
Izzadásgátló tippet nem tudok, de a színes felsőkön sokkal jobban meglátszik a folt, mint egy fehéren vagy feketén. De az anyagától is függ, általánosságban beszéltem.
2009. ápr. 7. 23:07
 8/13 anonim ***** válasza:
nekem is van ilyen bajom,én most akarom kipróbálni a gyógyszertárban készített izzadásgátlót.az egyik barátnőm használja azt mondja nagyon jó,sőt annyira szárít hogy néha még krémeznie is kell.PRÓBÁLD KI!álítólag max.500forint!sok sikert!
2009. ápr. 8. 11:11
 9/13 A kérdező kommentje:
köszi.:)
2009. ápr. 8. 13:49
 10/13 anonim ***** válasza:
feketén pont hogy látszik.. meg anyagtól is függ. én ha olyan helyzetbe kerülök, akkor fehér pólót szoktam felvenni, mert az lehet bármilyen anyagból azon tuti nem látszik.
2009. ápr. 8. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!