Csajok! Szoktatok alapozót vagy púdert? Hogy szoktátok megcsinálni, hogy ne látszódjon?
Melyiket használtok, alapozót, púdert vagy mindkettőt?
Nektek mennyire szokott látszani, hogy alapozó van az arcotokon?
Nekem máskor mindig látszott...és mindig zavart, ezért már nem használok, de szeretnék, mert szebb tőle a bőr:)
én csak púdert használtam, de leszoktam róla, mert az Aknesoltól elég szép lett a bőröm. :) meg talán így egészségesebb is marad a bőröm
15/L
ú köszi a válaszokat:) púdert én is próbáltam használni, de magába elég hamar lejött...alapozóval meg nagyon látszódott...pl. ülj mellett vki és így kérdezte, hogy neked ilyen az arcod, jaaa alapozó:S
az arcom már nekem is szebb, jó persze vannak néha pattik, de már nem annyi mint régen...de néztem pár képet, és azokon olyan szép volt a csajoknak az arca...:D
és nekem nem szokott annyira az lenni....:D
meg lehet, túl sokat is raktam az arcomra, az is baj volt...:D
Lemosom az arcom, utána korrektorral eltüntetem valamennyire a karikákat a szemeim alól, a pattanásokat, utána alapozót kenek fel,szivaccsal viszem föl, utána ecsettel púderezek. :D Minden nap. :D
Nem látszik, hogy van, mert tudok sminkelni :D Nehéz színárnyalatot választani, de nekem általába télen a legvilágosabb kell, nyáron pedig az az utáni fokozat. Ennyit megjegyeztem .D
hát igen, aki tud az tud:D am így a lépéseket én is tudom, csak szerintem az árnyalatot nem jól választottam, meg a minőség is sokat számít, de ami feljebb említettek, azt megnéztem a neten, és jó lehet:)
köszönöm a válaszodat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!