Szerinted csúnya ha egy lánynak feketére van festve a körme?
Kort, nemet is írjatok!
Nekem sokszor fekete. Elég egyedi stílusom van, amibe a fekete köröm is benne van, de a színes ruha is. :)
Hm mindenki írja, hogy csak akkor ha nem ápolatlan. Ezen kicsit meglepődtem, mert nem gondoltam, hogy ez kérdés. :D Szerintem egyértelmű, hogy legyen ápolt.
Amúgy én is szeretem a feketét, teljesen jó szerintem.
Mondjuk én szinte mindenféle színt használok. :)
18/L
Nekem nem tetszik.
Az én szememben olyan mintha rohadna a körme, vagy nem is tudom.Én magamon nem tudnám elviselni, mert a szép hosszú körmeimen csak nőies lakkozást vagyok képes látni:)
Pl. franica,vagy gyöngyházas...
De ha valakinek ez tetszik, és így van kilakkozva akkor egészségére.Nem szólok bele, csak nem tetszik.És nem is nőies.18-on alul még érthető.Lehet lepontozni, mert a favorit fekete körmeiteket leszóltam!:D
14/L
Utolsó: az érdekes, hogy ha egy nőnek fekete a körme, akkor az nem nőies, de ha egy pasinak, akkor ő már nőies és b*zi... :)
Kicsit volt csak gyerekes a "lehet lepontozni" nyivákolás a végén. :D A véleményedre kíváncsi a kérdező, akkor is ha negatív...
12:31 vagyok.
Nemtudom miért emelted ki, kedves utánnam kommentelő hogy "UTOLSÓ", és írtál valamit, amit én meg nem említettem.
Csak annyit írtam hogy szerintem nem nőies.És ezt azért írtam, mert általában fiatal lányokon látom, converse cipő, kockás sál kombóval, vagy rockereken/emókon akikről szintén nem a nőiesség sugárzik.Speciel én még olyan nőn aki tényleg nőies 20-as évei körül jár, nem láttam fekete körömmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!