Szerinted csúnya ha egy lánynak feketére van festve a körme?
Figyelt kérdés
Kort, nemet is írjatok!
Nekem sokszor fekete. Elég egyedi stílusom van, amibe a fekete köröm is benne van, de a színes ruha is. :)
2011. júl. 26. 01:00
1/18 anonim válasza:
nem csúnya, ha benne mondjuk hosszában 1 pink csík a közepén, v. fehér.
v. bármilyen mintával kombinálva.
ha hosszúak a körmök, sztem jó, de az agyonrágott, tumpi körmökön nagyon kiábrándító.
2/18 anonim válasza:
Inkább fekete, mint valami élénk f*s.
19/f
3/18 anonim válasza:
nem csúnya. de minden a stílus kérdése. 19L
4/18 anonim válasza:
Nem, csak ha le van pattogva, de az nagyon!
5/18 A kérdező kommentje:
nincs lepattogva, nem rágom, és nem is hosszú. amikor megnő, akkor sose lakkozom feketére. :) amúgy örülök h van akinek tetszik, mert eddig még csak azt hallottam, h mások nem szeretik a fekete körmöket..
2011. júl. 26. 01:12
6/18 anonim válasza:
Akkor csúnya, ha ezek mellett ápolatlan...mondjuk az minden lakknál gusztustalan. :)
17/L
7/18 anonim válasza:
Szerintem nem csúnya ha mellette ápolt a köröm és nincs tövig levágva/lerágva. Egyik ismerősömnek volt fekete műkörme,nem volt túl hosszú,voltak benne minták,nagyon szép volt. Szerintem ha van rajta valamilyen minta pl. kaphatóak apró különböző mintájú körömmatricák akkor nagyon szép lehet.
9/18 anonim válasza:
Nem csúnya ha szép, nem összebarmolt meg lepattogzott, bár nekem inkább a hosszú körmökön tetszik, bár a rövid körmöt alapból nem tartom szépnek.
10/18 anonim válasza:
Mínusz egy bár, csak az egyik mondatrészt később írtam hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!