5 hetes vagyok feketére van festve a hajam és már nagyon csúnya a lenövésem. Lehet terhesen hajat festeni?
Figyelt kérdés
2008. júl. 31. 11:22
1/8 anonim válasza:
Úgy tudom a 12. hét után lehet csak, mert van valami anyag a festékben, ami árthat a babának, mikor még picuri. De szerintem kérdezd meg a fodrászt, biztos tudja majd. Egyébként én kb. 4 hetes lehettem, mikor befestettem a hajam, de nem tudtam, hogy babát várok. (Ha tudtam volna, tuti nem festem be. :D ) Szerencsére nem lett semmi baja. Van egy gyönyörű, egészséges 16 hónapos picilányom.
2/8 anonim válasza:
be lehet a fodrász is ezt fogja mondani. a brödön keresztül semmi nem szívodik fel ami rossz, esetleg a szaga lehet veszéjes, de ha jól szellöztetett helyiségben semmi bajod nem lesz. a fodrászok azért nem dolgozhatnak mert sok vegyszernek a szaga káros lehet a magzatra.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm...
2008. júl. 31. 11:48
4/8 anonim válasza:
nekem is feketére van festve a hajam,és nagyon le van nölve,ráadásul sok az ösz benne,4honapja nem volt festve tegnap töltöttem a 12hetett,de még várni akarok vele egy kicsit biztos ami biztos nekem a fodrász azt mondta nem lehet festeni csak 12hét után,szerintem a baba fontosabb most mint a hajunk,
5/8 anonim válasza:
Én kb 5-6 hetes lehettem amikor feketére lett festve a hajam, én sem tudtam még akkor hogy babát várok. És eddig minden rendben. Én festettem azóta már a 21.héten is. Szóval szerintem nyugodtan befestetheted, hogy szép legyél!:)
És persze ilyenkor a baba a legfontosabb, de azért nem kell a külsejünket elhanyagolni!!
24 hetes kismami
6/8 anonim válasza:
Én is feketére festetem a hajam, én megkérdeztem a nődokit, ő azt mondta nyugodtan lehet az elejétől festetni, mert a mai festékek már modernebbek!
7/8 anonim válasza:
Én is megkérdeztem a nődokit és azt mondta lehet, és utána is olvastam, a festék nem kerül be a bőr alá igy nem jut el a vérbe sem.
Nyugodtan fesd be.
33 hetes kismami
8/8 anonim válasza:
anyukám fodrász. Régen, úgy 15 éve határozottan tiltotta az orvostudomány a terhesség alatti hajfestést! Azóta a festékek összetételében semmi nem változott, viszont most nem tiltja...érdemes végiggondolni mi a fontosabb a babád vagy a hajad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!