Szerinted melyik haj mellett döntsek? (kép lent)
3 féle hajam volt az elmúlt évben, de nem tudom eldönteni milyen legyen majd (most hosszú szőke).
Azon gondolkoztam, hogy befestessem-e sötétbarnára, de lehet, hogy nem állna jól.
/a külsőmre vonatkozó egyéb megjegyzésektől most tekintsünk el :)/
A barna jobban áll, és amúgy a szőke meg rosszul lett festve. Lehet az is jó lenne, ha nem csibesárga lenne:)
Mindenképpen hullámosan hord:)
most nem annyira a színére gondoltam, inkább a fazonra.
hogy rövid legyen, hosszú, sima, ill. egyenes.
sötétbarnát akarok, igazából azt nem tudom eldönteni, hogy újra levágassam-e, vagy ne.
igen, lehet, h frufru kéne, csak abból sem tudom, hogy ferde legyen-e, vagy egyenes.
utálom, hogy nem tudok dönteni :S
Szerintem a sötétbarna nagyon jól állna,a szőke viszont nem annyira jó. Nekem eleve nem tetszik a szőke haj lehet ezért,na meg ez a csibesárga se túl előnyös,esetleg normális szőkével jó lenne.
Ha a képek közül kell választanom,szerintem az elsőn a legjobb a hajad,de a göndör is jól áll. Szerintem vágathatnál frufrut,ha nem tetszik a teljes frufru akkor féloldalasat.
Szóval szerintem legyen sötétbarna hajad,egész vagy féloldalas frufruval és a hajad legyen hosszú:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!