Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Ki mellett döntsek?
Figyelt kérdés
Több éve élek párkapcsolatban és nagyon szeretem a barátom. Néha veszekszünk, de együtt vagyunk, és vele képzelem el a jövőmet. A probléma az, hogy van valaki más is az életemben. Még a barátom előtt szerettem bele, aztán egy időre elmúlt, de most egy ideje megint felerősödtek bennem az érzelmek iránta. Nálam jóval idősebb valakiről van szó, akinek családja van, de már utalt rá, hogy alkalmira bevállalna. És én benne is lennék. Bármibe amit mond mert nagyon vonzódom hozzá évek óta. Szeretném is neki elmondani, csak nem tudom hogyan. És a barátomat se akarom megbántani, de mégis benne lennék az alkamli szexben. Nem tudom mit tegyek, kérlek segítsetek! 18L2011. febr. 5. 16:39
1/10 anonim válasza:
Ha tényleg nagyon szereted a barátod, és vele képzeled el a jövődet, akkor ez a kérdés meg sem íródott volna..
3/10 nielindi válasza:
hogyan képzeled el a jövödet a barátoddal?? csalod egy családos emberrel?? nem undorito ez egy kicsit??
4/10 anonim válasza:
Én segítek neked!Dobd ki a barátodat,nem ezt érdemli.
5/10 anonim válasza:
"Több éve élek párkapcsolatban és nagyon szeretem a barátom. Néha veszekszünk, de együtt vagyunk, és vele képzelem el a jövőmet"
Ez nem igaz!
Ha igaz lenne meg sem fordult volna a fejedben hogy egy családos férfival megcsalod!
Gondolj már bele megérné?Tönkre tenni a párkapcsolatodat és rá adásul még egy családot is?
6/10 anonim válasza:
alkalmira bevállalna? te meg benne lennél...no comment
7/10 A kérdező kommentje:
Igen bevállalnám mert annyira vonzódom hozzá évek óta, és szeretném ha lenne valami (bármi) köztünk.. Olyan dolgokat érzek mellette, amit a barátom mellett még soha. És ezt nagyon furcsállom. És magamat is egyébként, nem értem, hogy érezhetek így másvalaki iránt, ha tényleg szeretem a barátom. Mert tényleg szeretem igen, és nem is akarom elhagyni.
2011. febr. 5. 16:56
8/10 anonim válasza:
hallgass a szívedre...ebben neked kell döntened és te tudod csak, hogy mi a jó neked
9/10 anonim válasza:
te kérlekszépen 1 kib*szott nagy k*rva vagy. hajrá csald meg biztos meg fogja érteni.. lehet viszonozni fogja 1 repjeggyel mondjuk ki az utcára... megérdemelnéd ha ilyeneket tervezel ._.
10/10 anonim válasza:
szerintem hagyd el a barátodat amilyen gyorsan csak lehet,az ő érdekében.nem egy ilyen szutykot érdemel mint amilyen te vagy.akármit is mondasz nem szereted a barátodat és nem vele képzeled el az életedet.mert akkor eszedbe sem jutna megcsalni.és tényleg egy rohadt nagy büdös qrva vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!