Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell nekem ahhoz valójában, hogy boldog legyek? Ki/mi mellett döntsek?
Figyelt kérdés
most randiztam egy sráccal, csókolóztunk. összejöttünk. nekem tetszik, de nem túlzottan és vannak olyan dolgok, amik már most zavarnak. kb. 3 hete lett vége előző barátommal, mert nem érzett szerelmet, én szeretem, bár nem szerelemből, de tudom, hogy nem is barátság, annál több. de most haragszom rá és elég furák vagyunk egymással szakítás óta. a gondolataimban jelen van, nagyon friss ez a szakítás... sokan azt gondolják, hogy legyen egy új kapcsolatom, mert az majd segíteni fog. tudom, ha most nem lesz senkim, sokáig fogom még rágni és idegesíteni magam előző barátom miatt. lehet, tényleg kell ez az új kapcsolat. elterelné a figyelmem. csak az a baj, hogy nagyon érzelmes típus vagyok, ezért is tartok az új kapcs.-tól és mint említettem, már most vannak zavaró dolgok. erre a randira sem voltam ráhangolódva. mi lenne a megoldás? :(2010. máj. 8. 00:38
1/3 anonim válasza:
Csak úgy tudsz felejteni, ha más dolgokkal foglalkozol. Neked kell látnod, hogy az új srác kellően el tudja-e vonni a figyelmed a régiről, vagy pont amiatt, hogy srác, inkább nehezíti a felejtést.
Ha utóbbi eset áll fenn, akkor inkább sportolj, kertészkedj, takaríts, járj moziba, hallgass zenét, stb... Foglald el magad.
Sok esetben gyógyír egy új kapcsolat, de azért nem minden ember esetében.
2/3 anonim válasza:
"Pihend" ki az előző kapcsolatot, dolgozd fel teljesen, és majd utána kezdj újba. Így magadat is, mást is megkíméled további kellemetlenségektől. Én is sokáig menekültem kapcsolatból kapcsolatba, és csak halmozódtak a gyógyulatlan sebek. 22/F
3/3 anonim válasza:
Ha úgy érzed, hogy ő eltudná veled felejtetni, akkor szerintem már megéri ez az 1-2 elcseszett hét a régi miatt. Amúgy teljesen normális, 3 hete lett vége, gondolom sokszor az újba a régit keresed, és azok nem tetszeneke, amik az újba nincsenek benn. DE! Ne keresd folyton az újba a régit,mert ez nagyon tönkreteheti a kapcsolatotokat. Szerintem próbálj meg vele boldog lenni, ha nem megy, akkor adj időt magadnak, és hidd el érezni fogod amikor már túltetted magad rajt! Én is ilyen voltam, vége lett a kapcsolatomnak, pasiról-pasira mentem, egyikse tartott tovább 1-2 hétnél, mert nem éreztem azt,hogy nekem ők kellenek, és novemberbe megismerkedtem azzal a fiúval (előzővel júliusba lett vége), aki tudtam,hogy elfelejteti velem a régit! Azóta is együtt vagyunk, most fél éve:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!