Hogyan fogadjam a bókokat?
Figyelt kérdés
Ha valaki megdicséri a hajam/öltözködésem,stb;akkor mit kell csinálni?
Általában zavarba jövök,fülig pirulok,és az orrom alá motyogok vmi "köszi" félét :P
Hogyan kéne ilyen helyzetben normálisan viselkedni?
(bunkó válaszokat nem kérek-köszi)
2009. ápr. 5. 17:44
1/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem is volt ilyen problémám:)
Én próbáltam alapból picit hangosabban beszélni így hozzászoktam és ha vki bókol akkor már nem motyogok:)
Próbáld ki!
14/L
2/4 anonim válasza:
en is ilyen voltam es meg vagyok:( s meg azt se tudom mondani h koszi hanem inkabb mindig az jon h a nem is jo meg h nekem nem tetszik :(
3/4 anonim válasza:
egy kedves mosoly úgy h aszemébe nézzel és egy köszi ha fiú dicsér. ha lány akor mosoly+köszi+dicsérj vissza pl: dizsérd meg a haját vagy ilyesmi
4/4 anonim válasza:
...ha meg olyan ember dicsér akitöl nem szeretnéd hallani, oltsd le...^^ (nekem beválik mert én mindig csak pedofiloktol kapok bokokat...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!