Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy fogadjam el? Többi lent.

Hogy fogadjam el? Többi lent.

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy elég magas vagyok és utálom. :S

Valahogy feszengve érzem magam tőle, pláne úgy hogy az összes csaj körülöttem 165 cm max..

Kisebb már nem leszek azt tudom, de hogy tudnám ezt elfogadni?:/

Rossz indulatú választ be se írd, köszi. 17/L

2010. dec. 12. 14:19
 1/9 hot_kiss ***** válasza:
Hány centivagy?
2010. dec. 12. 14:25
 2/9 A kérdező kommentje:
A legmagasabb aminek mértem magam az egyik reggel 173 cm volt. De a suliba is lemértek nem rég, ott 171,5 volt.
2010. dec. 12. 14:28
 3/9 anonim ***** válasza:

Írok rossz indulatú választ direkt.

Hol lennél már magas? 180tól mondhatnálak magasnak de így majdcsak h átlagos vagy.

Meg 17éves korod ellenére elég gyerek felfogásod van. Attól h amazok 160cm körül vannak még ne akarj összemenni.

V talán rögtön ott fogsz dolgozni nyugdíjadig?

18/F

2010. dec. 12. 15:07
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem tehetek róla, hogy zavar. Korombeliek közül alig-alig akad olyan, aki picit magasabb nálam. A fiúk meg talán 3-4 cm-vel nagyobbak nálam átlagosságban. És eddig akárhol voltam, mindig csak 10 cm-vel kisebb csajok voltak körülöttem, szóval szerintem ez nem helyfüggő..:D

Ja és nem Eszternek hívnak. Lehet, hogy ezt viccnek szántad nem tudom, de ha vicc volt, akkor elég szar. :)

2010. dec. 12. 15:13
 5/9 anonim ***** válasza:
177 cm/ 15/L :D én kezdem megszeretni:) próbáld meg elfogadni, mást úgy se tudsz vele kezdeni:D
2010. dec. 12. 16:14
 6/9 anonim ***** válasza:
én 169 15/L nálam is vannak alacsonyabbak többségében. magasabbak is.. de én már kezdem megszeretni..:))) hogyha nem lennék ilyen magas akkor sztem alacsonyan duci lennék. nekem ez sztem az alakomat is jobban helyreteszi:)) ugyhogy ezért örülök neki:)
2010. dec. 12. 17:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Ki írta, hogy Eszter vagy?
2010. dec. 12. 20:56
 8/9 A kérdező kommentje:
Már nincs ott az a hozzászólás. Egyébként nem tudom, az oldal lényege, hogy név nélkül lehet kérdést feltenni és válaszolni. :)
2010. dec. 12. 20:59
 9/9 anonim válasza:

170 -175 az eggyáltalán nem magas 17 évesen

én 15 vagyok és 170 2 év alat meg azér hiddel többetfogok nőni mint 2-3 centi szval enmvagy magas nyugi :'D

2010. dec. 14. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!