Hogy fogadjam el? Többi lent.
Az a helyzet, hogy elég magas vagyok és utálom. :S
Valahogy feszengve érzem magam tőle, pláne úgy hogy az összes csaj körülöttem 165 cm max..
Kisebb már nem leszek azt tudom, de hogy tudnám ezt elfogadni?:/
Rossz indulatú választ be se írd, köszi. 17/L
Írok rossz indulatú választ direkt.
Hol lennél már magas? 180tól mondhatnálak magasnak de így majdcsak h átlagos vagy.
Meg 17éves korod ellenére elég gyerek felfogásod van. Attól h amazok 160cm körül vannak még ne akarj összemenni.
V talán rögtön ott fogsz dolgozni nyugdíjadig?
18/F
Nem tehetek róla, hogy zavar. Korombeliek közül alig-alig akad olyan, aki picit magasabb nálam. A fiúk meg talán 3-4 cm-vel nagyobbak nálam átlagosságban. És eddig akárhol voltam, mindig csak 10 cm-vel kisebb csajok voltak körülöttem, szóval szerintem ez nem helyfüggő..:D
Ja és nem Eszternek hívnak. Lehet, hogy ezt viccnek szántad nem tudom, de ha vicc volt, akkor elég szar. :)
170 -175 az eggyáltalán nem magas 17 évesen
én 15 vagyok és 170 2 év alat meg azér hiddel többetfogok nőni mint 2-3 centi szval enmvagy magas nyugi :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!