Hogy fogadjam el az orromat?
Nagy az orrom, de nagyon. Az önbizalmamat a romokba dönti. De még csak 14 éves vagyok, úgyhogy nem műttethetem meg, de 4 év az sok idő, addig valahogy meg kell vele barátkoznom. De hogy? Néha már élni sincs kedvem, mert szinte érzem, hogy mindenki engem figyel az orrom miatt... Nem görbe, "csak" széles, de rettentően. A tükörben még nem is olyan vészes, de a képeken... borzalmas.
Kb. olyan, mint Beyonce-nak, még a műtétje előtt.
Látom a többi tök szép csajt, normális orral, nekem meg ez a krumpli jutott. Hogy fogadjam el önmagam? :(
koncentrálj inkább a szebb dolgaidra...pl a szemed,ajkad...
én se szerete az orrom,mert van benne egy kis domb vagymi xD
de ilyen vagyok, így szép az arcom...
Én kifejezetten szeretem a nagy orrokat! Lehet, hogy csak perverz vagyok, várjuk meg a többi ember válaszát. De azt mondom, semmiféleképpen se gondolj arra, hogy majd megműtteted! Fogadd el magad, mert biztosan lesz olyan, akinek majd éppen a 'krumpliorrod' tetszik. Amúgy szerintem Beyonce szép csaj volt műtét előtt is :).
Végül: Anyukám mindig azt mondja, örülj, hogy van kezed-lábad, orrod, füled, szád, szemed és egészséges vagy. A többi már csak luxus :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!