Tenyleg vastag a labam? (lent a kep)
Tegnap meglatogatott az egyik baratnom, epp akkor vegeztem a tornaval. Az osszes izmom kemeny volt, ilyenkor ugye nagyobbanak is tunnek. Es a baratnom azt mondta, hogy inkab ne tornazzak, mert szerinte csunyan vastag a combom.
Ma direkt csinaltam fotot kozvetlenul torna utan, ilyen:
Tenyleg vastag?
Mert szerintem nem, nyugalmi allapotban ettol vekonyabb, nem tunik akkor ennyire erosnek az izom, de bevallom oszinten, hogy nekem meg csak most kezd tetszeni. Pont az volt a bajom, hogy nagyon vekony volt.
De ez meg mar vastag lenne?
Koszonom az ujabb valaszokat is es a megerositest. Persze, hogy folytatni fogom a tornat, eddig is csinaltam, csak mas cellal. Par honapja talaltam ki, hogy erositeni is kellene kicsit.
Utolso valaszolo: mar regebben vettem, talan 2 eve, tornahoz/futashoz hasznaltom foleg. Semmi extra, Azsia centerben vettem valahol, par szaz forint volt. Biztos lehet most is kapni hasonlot.
Koszonom az ujabb valaszokat.
Bar teny, hogy a kerdesem nem a szepsegere iranyult, hanem a vastagsaganak megletere, vagy nem megletere, de semmi gond.
Viszont tudnatok feltenni olyan labrol fotot, ami szep es arányos? Csak a pelda miatt.
Kulon jo lenne, ha a sajat labatokat mutatnatok meg, hogy legyen elottem egy helyes peldakep.
Megoldhato? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!