Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tenyleg vastag a labam? (lent...

Tenyleg vastag a labam? (lent a kep)

Figyelt kérdés

Tegnap meglatogatott az egyik baratnom, epp akkor vegeztem a tornaval. Az osszes izmom kemeny volt, ilyenkor ugye nagyobbanak is tunnek. Es a baratnom azt mondta, hogy inkab ne tornazzak, mert szerinte csunyan vastag a combom.

Ma direkt csinaltam fotot kozvetlenul torna utan, ilyen:

[link]

Tenyleg vastag?

Mert szerintem nem, nyugalmi allapotban ettol vekonyabb, nem tunik akkor ennyire erosnek az izom, de bevallom oszinten, hogy nekem meg csak most kezd tetszeni. Pont az volt a bajom, hogy nagyon vekony volt.

De ez meg mar vastag lenne?

2011. júl. 24. 14:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem vastag sőt mos kezd alakulni és szépen formásodni folytasd a tornát és a vádlid is erősítsd mert durván formátlan pálcika lábad van.a combod nagyon szépde szerintem még dolgozz rajta! szép formás lábakat lehet kihozni a lábaidból..
2011. júl. 24. 14:14
 2/17 anonim válasza:
100%
Vastag? Ne haragudj, de a barátnőddel van a baj. Nem vastag, sőt... a vádlidra edzél többet, hogy még arányosabb legyen a lábad. Amúgy semmi baj vele, és még egy picit se lehet vastagnak mondani!!
2011. júl. 24. 14:19
 3/17 anonim válasza:
100%
egyáltalán nem vastag
2011. júl. 24. 14:24
 4/17 anonim ***** válasza:

micci13

sztem meg irigy! Beszél itt hülyeségeket a barátnőd vékony lábad van :) de ezt jó értelemben mondom. Csak így tovább csináld csak nyugodtan mert ez még nagyon messze van a vastag lábhoz :)

2011. júl. 24. 14:39
 5/17 anonim ***** válasza:
Nem vastag,de szerintem ez már túl izmos egy nőnek...nem tetszik..
2011. júl. 24. 14:54
 6/17 anonim ***** válasza:
81%
nem vastag, de tényleg túl izmos.
2011. júl. 24. 15:06
 7/17 anonim ***** válasza:
nem,de ronda
2011. júl. 24. 15:18
 8/17 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Akkor jol sejtettem, hogy nem en latom rosszul innen fentrol. :)

Utolso valaszolo: abszolut nem kotekedni akarok, nyugodtan johet a kritika, viszont azt ilyen esetben nem art odatenni, hogy SZERINTEM (vagy hasonlot). Mert azt abszolut elfogadom, hogy neked, vagy masnak ronda, de nyilvanvaloan nem ronda egyetemlegesen.

Ez abszolut epito jellegu kritika: ha egy picit diplomatikusabb vagy, akkor jobb lesz mindenkinek, foleg neked. :D

2011. júl. 24. 15:32
 9/17 anonim ***** válasza:
56%
Szép, formás lábaid vannak!
2011. júl. 24. 15:33
 10/17 anonim ***** válasza:
56%
Nem vastag a lábad, egy picit sem. A barátnőd valószínűleg egy anorexfelügyelő, vagy pedig csak egyszerűen eszi az irigység. Kis negatívum, mintha picit befelé fordulna mint két lábad.
2011. júl. 24. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!