Tenyleg vastag a labam? (lent a kep)
Tegnap meglatogatott az egyik baratnom, epp akkor vegeztem a tornaval. Az osszes izmom kemeny volt, ilyenkor ugye nagyobbanak is tunnek. Es a baratnom azt mondta, hogy inkab ne tornazzak, mert szerinte csunyan vastag a combom.
Ma direkt csinaltam fotot kozvetlenul torna utan, ilyen:
Tenyleg vastag?
Mert szerintem nem, nyugalmi allapotban ettol vekonyabb, nem tunik akkor ennyire erosnek az izom, de bevallom oszinten, hogy nekem meg csak most kezd tetszeni. Pont az volt a bajom, hogy nagyon vekony volt.
De ez meg mar vastag lenne?
micci13
sztem meg irigy! Beszél itt hülyeségeket a barátnőd vékony lábad van :) de ezt jó értelemben mondom. Csak így tovább csináld csak nyugodtan mert ez még nagyon messze van a vastag lábhoz :)
Koszonom a valaszokat!
Akkor jol sejtettem, hogy nem en latom rosszul innen fentrol. :)
Utolso valaszolo: abszolut nem kotekedni akarok, nyugodtan johet a kritika, viszont azt ilyen esetben nem art odatenni, hogy SZERINTEM (vagy hasonlot). Mert azt abszolut elfogadom, hogy neked, vagy masnak ronda, de nyilvanvaloan nem ronda egyetemlegesen.
Ez abszolut epito jellegu kritika: ha egy picit diplomatikusabb vagy, akkor jobb lesz mindenkinek, foleg neked. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!