Tényleg van barátnője vagy menyasszonya Vastag Csabának?
Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 20:34
3/20 anonim válasza:
Van. és már a gyerekük is lassan a 4. hónapba fog lépni.
5/20 anonim válasza:
Igen, már 6 éve. 2,5 éve meg együtt is élnek.
6/20 anonim válasza:
nincsen neki bnője sem, már nincsenek együtt, nem tudom hoonnan veszed, hogy hat éve együtt vannak, vagy a másik okos, hogy gyereke is van :D istenem
7/20 anonim válasza:
Pedig azt mondják van neki.Ezt már egy másik kérdésnél tárgyaltuk, de én maradok a nem tudomnál.Mivel NEM TUDOM!És ti sem, mivel se a barátnői nem vagytok, se ő.Majd ha vége a műsornak úgyis kiderül.(bocs, nem akartam paraszt lenni)
8/20 anonim válasza:
Van ahol azt olvasni, hogy van, máshol azt, hogy nincs, megint máshonnan meg már azt hallani, hogy el is jegyezte.
De az igazságot valóban csak ők ketten tudhatják.
10/20 anonim válasza:
Itt már lassan mindenkit összehoznak mindenkivel, így igen könnyen megeshet, hogy ez a cikk is csak kacsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!