Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tényleg van barátnője vagy...

Tényleg van barátnője vagy menyasszonya Vastag Csabának?

Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 20:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hát előbb elhiszem azt,h barátnője/menyasszonya van,mint hogy Nyári Edittel kavar...
2010. nov. 30. 21:54
 12/20 anonim ***** válasza:
2010. dec. 1. 00:20
 13/20 anonim ***** válasza:
Van bnője, azt viszont nem tudom,h eljegyezték-e egymást. De sajnos igaz, hogy van.
2010. dec. 5. 20:33
 14/20 anonim ***** válasza:

biztosan tudom hogy VAN

csak 1. benne van a szerződésében hogy nem mutogathatja, mert így a lányok jobban megőrülnek érte, több a szavazó

2. amúgy sem az a típus, aki szereti ha a magánéletében túrkálnak, nem akarja kiadni magát és eddig tök jól megy neki...sose kavarna rajongókkal szerintem.

2010. dec. 6. 08:48
 15/20 anonim ***** válasza:
Én is tudom, hogy van, de ez igen gáz..., így fogni szavazókat!!! Ezzel többet fog veszíteni, mint amennyit nyerne, ha őszinte lenne!!! Eddig mindegyik versenyző őszintén elismerte..., nem titkolóztak...Sok tini fog csalódni..., csak figyeljétek meg..., ebből még bajok lesznek, habár nem kívánom Neki, csak ez nem fer, amikor Ő pedig mindig az őszinteségról beszél!
2010. dec. 6. 12:14
 16/20 anonim ***** válasza:
2010. dec. 6. 18:32
 17/20 anonim ***** válasza:
Igen van neki. Mindig ott van a felvételeken is a közönségben, de elrejtve hogy ne látszódjon. Egy backstages képen viszont rajta van. Jah, és a második élő adásban Feró mögött ül. Barna hajú. Nézzétek meg ;)
2010. dec. 18. 23:53
 18/20 Kevin. válasza:
0%

Meglepne ha lenne...hacsak nem Ferinek hívják a menyasszonyát...ugyanis a srac jobban szereti a brét mint a sajat hazáját....senkinek sem tünt fel?

Tudom mert a szomszédom volt pár évig és kicsit idegesítő volt az ismeretlen férfiak forgalma a házban.

2010. dec. 19. 18:08
 19/20 anonim ***** válasza:
Kedves Kevin! Akkor vagy nem ő volt a szomszédod, vagy a haverok látogatták gyakran, mert Csabának évek óta komoly kapcsolata van (egy nővel).
2010. dec. 19. 22:45
 20/20 anonim válasza:
2011. ápr. 10. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!