Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy derék tetoválás kb....

Egy derék tetoválás kb. mennyi idő alatt készül el egy női derékra, ill. milyen mennyire fáj közvetlenül utána miután elkészült?

Figyelt kérdés
Minden érdekel a témával kapcsolatban, ár-tapasztalat, fájdalom-tapasztalat stb.
2011. júl. 24. 11:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

1. A tetoválás művészete az őskorba vezethető vissza, természetesebb mint a köldök/nyelv piercing.

2. Nagyon is szexi egy lányon a tetoválás:

[link]

Aki szerint ez nem szexi az egy befásult prűd, egy tizenkét éves agyával.

Ennyi.

2011. júl. 25. 10:14
 22/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm, végre te nem vagy olyan maradi mint a többiek. Tudsz írni tapasztalatot akár árban, akár fájdalomban (közben és utána)és minden egyébbel kapcsolatban? Kb. egy ilyennek mennyi az átlagára: [link]

Ja és én egyébként nem itélem el azokat sem akinek nem tetszik, de nekik sem kellene azokat akiknek tetszik és van is nekik.

2011. júl. 25. 10:26
 23/28 anonim ***** válasza:

Attól is függ, hogy szalonban vagy háznál csináltatod, elképesztő különbségek vannak. Kérdezz meg több tetoválót mennyiért csinálnák meg, esetleg nézd meg melyik mennyire tud varrni, nézd meg az eddigi munkáit.

Fájni fog, de csak addig amig csinálják, utána mennyei érzés :)

Ja és rá lehet kapni rendesen, én nekem még csak 3 van de idővel szeretném magam nyaktól lefele tele rakatni.

23F

2011. júl. 25. 10:32
 24/28 A kérdező kommentje:

Hát lehet, h rá lehet kapni, de azért az pénztárca függő is...:( Bár nekem is lenne még ezen kívül 1-2 hely ahol tetszene. A piercinggel is igy voltam, mikor csináltattam, hogy tetszett volna utána még itt is-ott is, de sajnos anyagiak miatt sosem lett több.

És a fürdés? Pl. itt derékon, mivel lehet kivédeni h vizes legyen? Vagy akár bárhol máshol. Lehet ostoba kérdés, de tényleg el sem tudom képzelni, hogy lehet egyes helyken megoldani, h ne legyen vizes.

2011. júl. 25. 10:49
 25/28 anonim ***** válasza:

Vizes lehet, de nem nagyon. Fürdés kizárva, csak gyors zuhany oszt kész. De 5-6 nap alatt begyógyul annyira, hogy utána lehessen nyugodtan fürödni, mondjuk ez bőr függő, van akinek 3 nap és begyógyul. Utána még 3 hétig viszketni fog, de csak egy picit, nem kell aggódni.

Ami képet felraktál azt olyan 20 euró (nem tudom mennyi forint lehet) körül csinálják háznál. Szalonban 2-3x ennyibe kerül.

2011. júl. 25. 11:01
 26/28 A kérdező kommentje:
Csak 20 euró? Az nagyon kevés? Ennél sokkal többre gondoltam. Hol ennyi egyébként melyik országban? Mo.n kívül pl. Németo.-ban tudnám megcsináltatni amugy. Érdemesebb nem itthon csináltatni v minőségben nincs különbség?
2011. júl. 25. 11:33
 27/28 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

nem tudom hova valósi vagy, de a neten mindenképp nézz szét, tájékozódj.

egyébként nekem tetszik lábfejen, lapockán.

tegnap 12:54 voltam (a rendszámos:))

2011. júl. 25. 12:15
 28/28 anonim ***** válasza:
Szlovákiai árat mondtam, mivel idevalósi vagyok. Mindegy hol csinálod, az ár csak akkor magasabb ha szalonban csináltatod.
2011. júl. 25. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!