Egy derék tetoválás kb. mennyi idő alatt készül el egy női derékra, ill. milyen mennyire fáj közvetlenül utána miután elkészült?
Ár attól függ mennyire bonyolult a kép, ha szines milyen és mennyi szin van benne.
A gerinc mentén fájni fog amikor csinálják, gondolom én, de nekem nincs a derekamon tattoo.
23F
úgy van, ahogy az előző is írta az ár a minta nagyságától, bonyolultságától, színétől és a munkaórák számától függ.
abszolút kibírható a fájdalom, egy idő után elzsibbad a tetovált testrész, gerinc mellett elég kellemetlen, mert akkor szinte mindened fáj miatta... amikor elkészült a tetoválás kicsit ég még a felület.
pár napon belül bevarasodik, folyamatosan kenegetni kell, h ne száradjon ki (Bepantene, Bepantene Plus).
áztatni nem szabad (strand, kádban fürdés), de víz érheti, tisztítani is kell. 1-2 hét alatt ledobja a sebet, de vakargatni nem szabad, pedig viszket.
hát ennyi jutott hirtelen eszembe, nem vészes, ki lehet bírni :D
simán haza fogsz tudni menni egyedül utána :D
előző voltam.
kb. egy ilyesmi az álmom. és azt, hogy vizes legyen ilyen helyen h lehet kizárni (pl. fürdésnél, zuhanyozásnál)? strand addigra kizárva, mert ősszel lesz a szülinapom (már ha rá tudom beszélni as szerelmemet, hogy neki is jó lesz ez:))
Ja és egy ilyen egy picit teltebb lányon is jól áll? Nem vagyok nádszál vékony, de azért tonna donna sem:)
eskü, h nem bántásból írom, de azt hallottad, h a derékon lévő tetoválást, úgy hívják, h ribanc rendszám?
csk azért írom, h ezzel nehogy akkor szembesülj, amikor már elkészült.
te döntésed, bár szerintem manapság kicsit elcsépelt ott a tetkó, de neked biztos jól fog állni.
remélem nem bántottalak meg.
Nem bántottál meg, inkább jót nevettem rajta, ugyanis még tényleg sosem hallottam erről, de nagyon tetszett: "ribanc rendszám" :D
És akkor szerinted mi az a hely, ahol tényleg szép és igényes egy nőn a tetoválás? Ami tényleg a párom és a saját kedvemért készülne...
A tetoválás sehol nem szép, pláne egy lányon.
Mellesleg szerintem érdemes távol tartani magát az embernek olyan dolgoktól, amiket aztán élete végéig-valamilyen formában- viselnie kell. De ez csak egy jó tanács.
Én pl mindig vigyorgok a mamákon, akiknek a kezén vagy akárhol az összeaszott bőrön valamilyen fakó tetoválást látok. Nyilván fiatalkorukban azt hitték, jó ötlet lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!