Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy derék tetoválás kb....

Egy derék tetoválás kb. mennyi idő alatt készül el egy női derékra, ill. milyen mennyire fáj közvetlenül utána miután elkészült?

Figyelt kérdés
Minden érdekel a témával kapcsolatban, ár-tapasztalat, fájdalom-tapasztalat stb.
2011. júl. 24. 11:27
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Hát igen, de ha belegondolunk mire mi "mamák" leszünk addigra szinte minden "mamán" lesz egy kettő legalább, és szerintem természetes dolog lesz. Nem?
2011. júl. 24. 14:01
 12/28 anonim ***** válasza:
62%

Nem.

Egy olyan valami, ami nincs a testeden alapból, és nem is tudsz tőle soha megszabadulni teljesen, az nem természetes.

2011. júl. 24. 14:12
 13/28 A kérdező kommentje:
Ezzel az erővel a lányoknak a fülbevaló sem természetes... De nem fogok vitába szállni senkivel, kinek tetszik, kinek nem - ennyi
2011. júl. 24. 14:21
 14/28 anonim ***** válasza:
Ha a fülbe valót kiveszed, pár hét alatt "benő" a lyuk.
2011. júl. 24. 14:33
 15/28 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem sem elegáns egy nőn a tetoválás. Nekem nem kellene olyan lány akin van. Amik a derékon vannak azok meg egyáltalán nem szépek.
2011. júl. 24. 14:54
 16/28 A kérdező kommentje:
Héhé eltértünk eléggé a tárgytól. Várnám vissza azokat a válaszolókat akiknek tapasztalatuk van bármi téren. És persze azért egy két olyan pasit is akinek tetszenek a tetkós lányok
2011. júl. 24. 14:58
 17/28 A kérdező kommentje:
Amúgy meg kíváncsi lennék hány nővel voltatok életetekben... És arra is h tetkóssal volt-e tapasztalat, mert nem hiszem el h nektek nem izgató egy szép szexi tetoválás a lányon.
2011. júl. 24. 15:00
 18/28 A kérdező kommentje:
És a nyelvpiercing pl. jobb? Azt ki lehet venni és benől a lyuk. Nekem az már kb. 6 éve van és a pasim imádja.
2011. júl. 24. 15:02
 19/28 anonim ***** válasza:
31%

Agyatlan ostoba ribanc.

Akik azt írták hogy nem szép egy tetoválás egy nőn,csak az igazat mondták,szerintem sem szép.Semmilyen,sehol.Főleg nem izgató vagy szexi.

Állítom neked hogy ezek a fiúk biztos több sokkal szebb lánnyal volt már együtt mint amilyen te vagy.Te egy tipikus kitartott partylotyó vagy (ez látszik a helyesírásodon "valyon" stb.,plusz a pasidat kéred meg hogy fizesse már ki mert neked nincs rá pénzed..holott ez a nagy álmod).Te maximum csinos lehetsz(bár szerintem az se)de szép tuti nem.

2011. júl. 24. 15:07
 20/28 A kérdező kommentje:
Jézusom! Köszi, de akkor fejezzük is be ezt a kérdést ezzel, egy ártatlan tényleg ártatlan senkit sem bántani akaró kérdés akart ez lenni. És elég sok mindent nem tudtok rólam ahhoz, hogy így ítélkezzetek. Lehet, hogy azt hiszitek ilyen csak egy olyan csajnak jut eszébe aki a 8 általánost is nehezen végezte el, de nem, nagyon nem, megjegyzem jelenleg egyetemre járok... De tényleg hagyjuk, nem akarok senkit bántani. Akik pedig az elején segítettek és nem rosszindulatból írtak nekik köszönöm.
2011. júl. 24. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!