Mekkora egy hiú vagy te.... lehet hogy az ilyen alja népnek jó vagy, de normálisabbak észreveszik hogy nagyon csúnyák a lábaid, nem értem miért nem fogod fel. semmi alakjuk nincsen, mint neked sem......
2011. júl. 23. 15:44
22/36 A kérdező kommentje:
Hülye tyúk! Miért lennének csúnyák a lábaim? Igaz neked biztos olyan húde lábad van... pff Szánalmas idióta p*csa
2011. júl. 23. 16:49
23/36 A kérdező kommentje:
Nem vagy normális. Biztos nem cserélnék veled testet;)
2011. júl. 23. 16:50
24/36 A kérdező kommentje:
Hiába próbálod elvenni az önbizalmam nem fog menni mert tudom hogy szánalmas vagy.. Nem hiába csak 68%-ban adsz hasznos válaszokat.
2011. júl. 23. 16:52
25/36 A kérdező kommentje:
Egyébként arról sem tehetek hogy sebes a lábam...-.-" ÁÁ mindegy ilyen hülyékkel nem szabad foglalkozni mint te.
2011. júl. 23. 16:57
26/36 anonim válasza:
Bogaram, tanuld meg tűrni a kritikát is, mert ezzel a viselkedéssel és stílussal az is két perc alatt rusnyának talál, aki addig csinosnak gondolt. Nevetséges vagy, pont az a fajta, aki amint találkozik egy vékonyabb vagy csinosabb lánnyal, elkezdi leugatni. Csinos vagy, legyen önbizalmad, de ne legyél beképzelt, mert taszítóvá tesz.
Ja és nem vagyok féltékeny az alkatodra, mielőtt valami ilyennel jönnél, nem csak nők tudnak kritizálni...
2011. júl. 23. 19:27
27/36 A kérdező kommentje:
Igen de miért lenne csinosabb és vékonyabb? Most ha valaki nagyon vékony nem biztos hogy csinos...
2011. júl. 23. 21:01
28/36 A kérdező kommentje:
Pont ők kezdtek leugatni nem én...-.-
2011. júl. 23. 21:01
29/36 anonim válasza:
egyébként fiú vagyok :) hát ha a barátnőm így nézne ki akkor elég nagy gond lenne. nem az volt a célom hogy elvegyem azt az indokolatlanul nagy önbizalmadat, gondolom egy megkeseredett nő vagy hogy itt vágysz vígasztalásra. Aki ide tesz fel képet magáról az vagy azért teszi hogy felvágjon, vagy mert nincs senkije aki ezt megmondhatná (ezek a csúnyák általában), vagy esetleg rejtetten társkeresés szempontjából. Nem tudom te melyik kategóriába tartozol őszintén szólva, de ha az elsőbe akkor elég súlyos dolgok folynak a fejedben
2011. júl. 24. 12:15
30/36 anonim válasza:
Igen! Vékony vagyok. De nem szégyellem. Nem mondtam, hogy csúnya lennél vagy ilyesmi, de akkor is húsosabb vagy. Nem kövér!!!!!! csak húsosabb!!
Amúgy ha senkinek a véleménye nem érdekel, akkor minek teszed fel a tested a netre? Csak azok várnak idegen emberektől megerősítést akiknek nincs önbizalmuk!! Ezen gondolkozz el!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!