Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek homokóra alakom...

Szerintetek homokóra alakom van? (Képek) 10/?

Figyelt kérdés

Bevallom voltam már itt, ismerős a kép lehet

[link]

[link]

2011. júl. 22. 19:11
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Hát elárulom neked hogy 169 cm vagyok és 64 kg...-.-"
2011. júl. 22. 20:34
 12/36 A kérdező kommentje:
Képről nem lehet megállapítani hogy ki milyen magas... Pff... Hát aki meg rondának nevezi, azzal se cserélnék.
2011. júl. 22. 20:36
 13/36 anonim ***** válasza:
50%
hát ne is cserélj velem!! inkább leszek az aki rondának nevez mint olyan ronda mint te, már ne haragudj. véleményre voltál kíváncsi, nem?! ha azt várod hogy most mindenki elkezdjen hízelegni, akkor ara ne várj mert erre nem fogunk. a tény az, hogy öregasszony lábad van, úgy néznek ki a lábaid mint egy 70 évesnek, csak nem annyira viszeres
2011. júl. 22. 20:43
 14/36 A kérdező kommentje:
Hát most aztán porig aláztál..:D Hát küldhetsz nekem képet, és meglátjuk kinek lesz jobb alakja.:D Istenem a szánalom... Egyébként sokan mondják hogy jó alakom van...:D
2011. júl. 22. 20:45
 15/36 A kérdező kommentje:
Biztos a te lábad formásabb, kicsit el vagy szállva magadtól, szánalom.
2011. júl. 22. 20:47
 16/36 A kérdező kommentje:
2011. júl. 22. 20:48
 17/36 A kérdező kommentje:
Nem dicsekedni akarok, de azért szerintem ronda alakom nincs... Amúgy kíváncsi lennék rád...
2011. júl. 22. 21:01
 18/36 anonim ***** válasza:

Nem erdemes vitatkozni, egyreszt mert felesleges, hiszen nyilvanvalo, hogy nem tetszik mindenkinek ugyanez. Hidd el, hogy a legszebb alakra is lenne, aki azt mondana, hogy ronda, aranytalan, stb. Es nem azert, mert rosszindulatu, hanem azert, mert neki mas tetszik. Ennyi.

Masreszt szerintem ciki, ahogy vitatkozol, de ez nem ide tartozik, ne haragudj.

A kerdesre valaszolva:

igen, szerintem neked homokora alkatod van, bar en nem vagyok szakerto. Gratulalok a fogyashoz, csak igy tovabb.

De egy jo tanacs: en egy picivel hosszabb szoknyakat valasztanek a helyedben, lehetoleg ceruza vazont, ami koveti a tested vonalat. Ez a szoknyahossz egyenlore meg nem teljesen neked valo. Meg egy kis futas es biztosan szalkasabb lesz a combod, addig tenyleg elonyosebb lenne valami ilyesmi:

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. júl. 22. 22:35
 19/36 anonim ***** válasza:
0%

Én mondtam nemrég, hogy szerintem alacsony vagy.

Én csak magamhoz képest mondtam, hogy alacsony vagy mert én 176 cm vagyok és 53 kg.

Ne haragudj, de képről tényleg úgy jön le, hogy nagyok a combjaid és elég nagyok a melleid is. Nem vonom vissza a véleményem. Nem vagy csúnya, se ronda. Egy tök átlagos lány vagy.

2011. júl. 23. 12:59
 20/36 A kérdező kommentje:
Legtöbben azt mondják hogy jól nézek ki, attól függetlenül hogy nem vagyok csonti. Most te vékony lehetsz mert a 176 cm-z az 53 kg kevés... minimum egy 60 kg-nak lenné kéne. Egyáltalán nem nagyon a combjaim csak azért mondod mert vékony vagy és neked a lábaid vékonyak lehetnek. Mondjuk a te véleményed rohadtul nem érdekel, az előző válaszadónak köszönöm a tippeket, tényleg jók azok a szoknyák.
2011. júl. 23. 14:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!