Milyen báli ruhát ajánlanátok, ha homokóra alakom van, picit vastag a felkarom?
Mindenképp olyat ami leszorítja a csípőd, de nem emeli ki a feneked. Szoval ilyen felül szűk alul bő ruhát. He pedig nagy a karod is akkor szerintem 1 boleró a legjobb megoldás. Divatos nem takarja el a rucit és még házni sem fog a hátad.
Ez az én ruhám. vegyél te is ilyet és persze + a boleró
Remélem segjtettem.
Nekem is ilyen alakom van. Amit először linkeltek azt NE.
Ha nagyobb melled van-a homokóra alkat ezt feltételezi-akkor a pánt nélküli nem fog jól állni, az arra jó, hogy a közepes mellet nagynak láttssa.
Csónaknyakú, vagy mély V dekoltázs és szimetrikus. Ha lehet szűk, De empire szabású, mert akkor a mell nem olvad egybe a törzzel és nem tűnik kövérebbnek az alak... de ne legyen mell alatt túl bő. A soknya A vonalú vagy mini.
Ehhez az alkathoz többnyire szép lábak társulnak, szóval én miniruhát javasolnék.
Te nem vagy tiszta hát hogy vegyen fel ilyen ruhát ami kiemeli az alakját. A picit teltebb lányoknak olyan ruha kell amit az első linkelt. Az olyanokba meg amit te belinkeltél kb. ugy nézne ki mint 1 töltött káposzta.
elnézést a kérdezőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!