Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tudnál segíteni? (kérdés túl...

Tudnál segíteni? (kérdés túl rövid. )

Figyelt kérdés
Francia manikűrt szeretnék csinálni, de nem tudom hogy azt a "fehér részt" mivel csináljam. Ehhez kéne a segítség. Ma megyek venni.
2011. júl. 22. 09:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt is körömlakkal csinálják, esetleg lehet kapni ilyen felragasztható csíkot, amit ráteszel és utána lefested a körmöd végét, így nem tudsz kimenni a vonalból.így szép lesz, csak miután lefestetted egyből le kell venni a csíkot, mert ha egy picit is megszárad, feljön az egész. De amúgy szabadkézzel is megtudod csinálni, csak úgy nehezebb, hogy ki is nézzen valahogy, de ha nem sikerul írj, és adok pár tippet.
2011. júl. 22. 09:52
 2/5 anonim ***** válasza:
körömlakkal csinálják, van direkt francia manikűrhöz fehér, aminek nagyon vékony ecsetje van, könnyebb a vékony csíkot meghúzni vele. essence termékekben is van ilyen, de őszintén, nekem nem jött be.
2011. júl. 22. 10:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Régebben én is sima lakkal és sablonnal csináltam. Nemrég vennem díszítő lakkot. Annyiban különbözik a rendestől, hogy az ecset része nagyon vékony, ezért könnyen tudsz csíkot húzni vele. Műköröm kellékesnél lehet venni, kb. 300 Ft.
2011. júl. 22. 10:10
 4/5 anonim ***** válasza:
bocsi, nem vettem észre, hogy az előző válaszoló már leírta :)
2011. júl. 22. 10:14
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek:) ment a zöld kéz. Csak még egy kérdés. [link]

Esetleg ezzel nem lehetne? Most találtam, de nem tudom.. lehet jobb lenne a sima lakk:)

2011. júl. 22. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!