Miért nme szeretik a magas fiúk a magas lányokat?
Fújjj de ronda vastag combok!!!! Miranda Kerr ellenben az egyik kedvencem. Annál csúnyább nincs amikor egy nő alacsony+ van rajta felesleg is:S
Igazából inkább a magasabb lányok mutatnak jól, főleg a karcsúak (nem soványak) nincs csinosabb egy vékony hosszú de formás lábú nőnél.
Nekem is vágyam a vékony hosszú comb. A combom kissé "nőiesebb" de nem vastag, de sajnos csak 165 cm vagyok, így a hosszú comb csak álom marad:P
A kérdésre válaszoljak: én is tettem fel már kérdést, hogy a magas ffiak miért választanak rövid nőket (150-162cm), nem is néznek ki jól, kényelmetlen is.
Egy magas férfihoz egy magas nő illik! És szép is együtt az ilyen pár!
Ellenben egy magas nő és egy középmagas vagy alacsony pasi (pl. a nő 173 cm a ffi 170-176cm) nem igazán összeillő, simán látszik, hogy a férfiaknál a magasság a kedvelt a nőknél meg az alacsonyabb termet.
azért ez elég durva volt.. h az alacsony lányok nem is néznek ki jól -.-'
meg egy normális emberen VAN felesleg kivéve ha anorexiás.. vagy neked az tetszik???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!