Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretik a fiúk a magas lányokat?
Figyelt kérdés
tegyük fel, hogy van egy lány aki magas.. 175-180 centi között van. talál magának magas fiút, de szeretik a fiuk az olyan magas lányokat? az arca szép a lánynak, meg vékony is az alkata.2010. jún. 29. 16:42
1/16 anonim válasza:
182cm vagyok, nem lenne semmi kifogásom egy 180cm magas lány ellen.
ha magasabb lenne nálam, akkor meg felveszek valami vastag talpú cipőt, őt meg lelököm a magassarkúról :)
2/16 anonim válasza:
Ha alacsonyabb nálam, akkor nincs gond. Persze azért ne egy centivel legyen, mert biztos van olyan alkalom, hogy magassarkút vesz. Szóval amíg nem előz le, addig engem nem zavar.
3/16 anonim válasza:
az én 188 centimmel még örülnék is egynek :D
4/16 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy szeretik...
Egy 178 cm-s lány
5/16 anonim válasza:
Nekem túl sok lennél, sajna nem vagyok valami magas:
173 cm
17/F
6/16 anonim válasza:
16.46os vagyok
nekem meg sokszor az a baj hogy túl alacsonyak a csajok :D
16F
7/16 anonim válasza:
Én szeretném őket, csak ők nem szeretnek engem mert túl alacsony vok :( 170 cm :(
17/F
8/16 anonim válasza:
Tudod! A fiuk szeretik a magas az alacsony a vékony a dundi a kismellü a nagymellü a szőke a barna a vörös haju stb. lányokat. De azt, hogy neked kinél lesz szerencséd azt nem tudjuk.
9/16 anonim válasza:
2 méter vagyok szóval nekem nem probléma. :D
10/16 anonim válasza:
Hát szerethetnék őket kicsit feltűnőbben is...
185 cm vagyok, és egyszer volt csak nálam magasabb faszim...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!