Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem szeretik a nők a...

Miért nem szeretik a nők a magas (~195 cm) pasikat?

Figyelt kérdés

Mintha menekülnének előlük.... A testsúlyom 110 kg, tehát kb. arányos. (sörhas nincs, egy kevés exra izom van = sportos vagyok) És mégis...áh. Bárcsak 180 lennék: kevesebb a kaja, elférnék a buszon, nem verném be a fejem a metrón / villamoson...nem érzeném hogy mindenki engem bámul az utcán..és valószínűleg tovább is élnék.

A természet igazságtalan.

2011. aug. 15. 16:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Dehogynem, én pont az ilyen magasságúakat szeretem. De annyira ritkák vagytok, hogy nem is látok, csak velem egymagasakat...

164cm

2011. aug. 15. 16:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Én pont a magasakat szeretem, akiken van mit fogni és lehet hozzájuk bújni.
2011. aug. 15. 16:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Én kimondottan bírom az átlagnál kicsit magasabb, (de nem nagydarab) srácokat.

Szerintem olyan aranyos, mikor le kell hajolniuk, ha be akarnak menni az ajtón, meg hasonló..

És az ilyesmi magasságú emberek általában elég humorosak is, ami külön jónak számít nálam:)Hány éves amúgy?

2011. aug. 15. 16:28
 4/5 anonim válasza:
Én nem szeretem az ennyire magasakat. Akiket ismerek azok ehhez a magassághoz borzalmasan vékonyak és olyan mintha 3 méteres ropilábakon mennének.
2011. aug. 15. 17:24
 5/5 anonim válasza:

Én is szeretem a magas pasikat :). Valamiért a baráti körömben sincsenek olyan magasak mint te :S. Ha arányos a magassága a testsúlyával akkor az nagyon jó :)

170 cm, L

2011. dec. 26. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!