Nagyon sovány vagyok? :/ (KÉP)
Szeritem túl sovány vagyok és szeretnék hízni csak nemnagyon megy. Kiváncsi vagyok a véleményetekre. Ja és bocsi a rossz minőség miatt:s
Visszaolvastama kommenteket..és basszus..szépen kiosztott egy-két ember..jogosan!
Egyáltalán nem vagy sovány,sőt!Inkább kezdj el sportolni valamit,ugyanis igaza van az előttem hozzászólónak.
azért vagy csak 42 kg mert semmi izom nincsen rajtad csak háj. nem tudom hogy a legtöbb lány miért a súlyt tartja fontosnak, az a legkevésbé fontos tényező. van egy 75 kg súlyú barátnőm, sokkal jobb az alakja semmi háj nincsen rajta. szóval ne a súlyoddal foglalkozz. ha pedig a képed alapján tartod magad soványnak, akkor vagy testkép, vagy fogalomzavarban szenvedsz.
látom sok negatív kritikát kaptál, tekintsd építő jellegűnek, és kezdj el sportolni, de mihamarabb, mert pár év múlva olyan löttyedt leszel, hogy sírva raksz ki ide képet ezzel a kérdéssel: "dagadt vagyok, hogy fogyhatnék le?".
köszi a válaszokat.
tudom, hogy nem a súly számít, csak azért leírtam.. és szoktam mozogni. (egy egyébként kb 2 éves kép, de túl sok változás sztem nincs...m1) annyit viszont mondjatok már meg hogy mi a sz*rt adjak le a hasamból? meg hol van rajtam háj? :''D ezen a képen nemlátszik, de full lapos a hasam...:/
még ezen a rossz minőségű képen is kivehető, hogy hájas vagy (nem hurkákat kell nézni). melled alatt látszik.
a szőke csaj is hájas, hiába vékony.
Nagyon csinos és nagyon vékony vagy.
A szépség versenyen több ezer lányból válogatnak ki pár tucatot. Van akit azzal dobnak ki hogy a vádlija belő oldalán van egy néhány köbcentis "háj". Az ilyen és hasonló barmokat felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!