Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon sovány vagyok? :/ (KÉP)

Nagyon sovány vagyok? :/ (KÉP)

Figyelt kérdés

[link]

Szeritem túl sovány vagyok és szeretnék hízni csak nemnagyon megy. Kiváncsi vagyok a véleményetekre. Ja és bocsi a rossz minőség miatt:s

2011. júl. 15. 23:47
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Akkor van egy jó hírem, a hasadra már most hízni kezdesz, látszik a képen. Ez egyértelműen a mozgás hiánya. Nem az a baj, hogy vékony vagy, hanem hogy löttyedt és ha nem kezdesz el valamit sportolni, 20 éves korodra szép kis pókhasad lesz és nagyon csúnya, aránytalan alkatod lesz.
2011. júl. 19. 22:36
 22/32 anonim ***** válasza:

Visszaolvastama kommenteket..és basszus..szépen kiosztott egy-két ember..jogosan!

Egyáltalán nem vagy sovány,sőt!Inkább kezdj el sportolni valamit,ugyanis igaza van az előttem hozzászólónak.

2011. júl. 19. 22:57
 23/32 anonim ***** válasza:
42 kiló tényleg elég kevés, de így fotóról nem tűnsz annyira kórosan soványnak, jó az alakod.
2011. júl. 19. 23:51
 24/32 anonim ***** válasza:

azért vagy csak 42 kg mert semmi izom nincsen rajtad csak háj. nem tudom hogy a legtöbb lány miért a súlyt tartja fontosnak, az a legkevésbé fontos tényező. van egy 75 kg súlyú barátnőm, sokkal jobb az alakja semmi háj nincsen rajta. szóval ne a súlyoddal foglalkozz. ha pedig a képed alapján tartod magad soványnak, akkor vagy testkép, vagy fogalomzavarban szenvedsz.

látom sok negatív kritikát kaptál, tekintsd építő jellegűnek, és kezdj el sportolni, de mihamarabb, mert pár év múlva olyan löttyedt leszel, hogy sírva raksz ki ide képet ezzel a kérdéssel: "dagadt vagyok, hogy fogyhatnék le?".

2011. júl. 20. 00:18
 25/32 anonim ***** válasza:
OMG - BEAUTY
2011. júl. 20. 01:34
 26/32 anonim ***** válasza:
Szivem, én 18 éves vagyok, 171 cm és 50 kg! Nem, te nem vagy sovány! De mindenképp sportolj valamit, hogy egy kicsit formálni tudd az alakodat!
2011. júl. 20. 09:48
 27/32 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

tudom, hogy nem a súly számít, csak azért leírtam.. és szoktam mozogni. (egy egyébként kb 2 éves kép, de túl sok változás sztem nincs...m1) annyit viszont mondjatok már meg hogy mi a sz*rt adjak le a hasamból? meg hol van rajtam háj? :''D ezen a képen nemlátszik, de full lapos a hasam...:/

2011. júl. 20. 11:03
 28/32 anonim ***** válasza:

még ezen a rossz minőségű képen is kivehető, hogy hájas vagy (nem hurkákat kell nézni). melled alatt látszik.

[link]

a szőke csaj is hájas, hiába vékony.

2011. júl. 20. 11:48
 29/32 anonim ***** válasza:

Nagyon csinos és nagyon vékony vagy.

A szépség versenyen több ezer lányból válogatnak ki pár tucatot. Van akit azzal dobnak ki hogy a vádlija belő oldalán van egy néhány köbcentis "háj". Az ilyen és hasonló barmokat felejtsd el!

2011. júl. 20. 13:00
 30/32 A kérdező kommentje:
hájas vagyokXDDD köszi:D kivan z összes csontom, nemtudom te hol látsz hájat, meg azon a szőke csajon is..na mindegy:)
2011. júl. 20. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!