Nagyon sovány vagyok? :/ (KÉP)
Figyelt kérdés
Szeritem túl sovány vagyok és szeretnék hízni csak nemnagyon megy. Kiváncsi vagyok a véleményetekre. Ja és bocsi a rossz minőség miatt:s
2011. júl. 15. 23:47
11/32 anonim válasza:
Bocsi, de az én szememben az vagy. Ez még nem jelenti azt, hogy baj lenne veled:) Én sem vagyok kövér és ennek ellenére a ducibb lányok tetszenek. Sok pasinak tetszik ez az alak, meg sok lány is irigy az alakodra.
12/32 anonim válasza:
[link] nekem ilyesmi alakom van,bár picit azért vékonyabb,és nagyon rosszul érzem magam emiatt,szerintem te pont jó vagy,szivesen cserélnék veled.
13/32 anonim válasza:
ja ja irigy bizony én főleg!!!!!! szóval szerintem is + 3 kg,de izom és sexi leszel!
14/32 anonim válasza:
szerintem meg a hasadból leadhatnál xddd
16/32 anonim válasza:
szerintem nm vagy sovány... az alakod olyan fura és görbe vagy. inább sportolj!!
17/32 anonim válasza:
22.03-al egyet értel asjánlhatnám rubint rékát!!!
alakreform 2010-es ujvidiét..
de a többi is ugyan olyan jó!!
nekem kitűnő alakom van Rékának köszönhetően:)
sztem neked is bejönne:)
puszi L 18
18/32 anonim válasza:
ez hol sovány?????
inkább adj le a hasadból
19/32 anonim válasza:
ez egyáltalán nem sovány o.o átlagos, esetleg vékony.
20/32 anonim válasza:
Nekem valahogy rossz érzésem támad, mikor ránézek a képedre. Szerintem kicsit sovány vagy, a 160cm mellé legyen legalább 46-47kg. Ja és ne csak egyél a hízáshoz, hanem sportolj is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!