Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Elolvassátok ezt? Ma olvastam.

Elolvassátok ezt? Ma olvastam.

Figyelt kérdés

2011. április: "Kettős öngyilkosságot követett el két amerikai diáklány. Utólag kiderült, hogy az alig 14 éves lányok azért menekültek halálba, mert az iskolatársaik szó szerint halálracikizték őket a Facebookon."

2011. Január: "Egy nyolcadikos fiú saját kezűleg vetett véget az életének, miután az osztálytársai hadjáratot indítottak ellene a Facebookon, azt állítva, hogy a fiú meleg."

2009 szeptember: Hiába járt jó nevű magániskolába a 15 éves Holly Grogan-ilyen elit helyen is belefutott olyan érzéketlen diáktársakba, akik a Facebook-ot használták fel arra, hogy megkeserítsék az életét. Holly hosszú hónapokig tűrte a bántó üzeneteket, míg végül az öngyilkosságba menekült."

2009. Július: "Ugyan Megan Gilliant nem a Facebookon, hanem egy ahhoz hasonló oldalon, a Bebón érték támadások, halálát mégis a közösségi oldalak okozta öngyilkosságok közé soroljuk. Megant a ruhái és a külseje miatt cikizték ki az osztálytársai."

Forrás: az IM nevű tiniújság, 2011. júliusi száma (azaz a mostani)

2011. júl. 14. 17:32
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Sok homoszex állat van. És nem a dominancia harcra gondolok.
2011. júl. 14. 22:13
 32/34 anonim ***** válasza:

"... sexual orientation ...

female:

Heterosex ~15%

Bi-curious ~75%

Lesbi ~10%

male:

Heterosex ~40%

Bi-curious ~50%

Homosex ~10%"

2011. júl. 14. 22:15
 33/34 anonim ***** válasza:
75%

A heterosex soha nem győzik meg hogy meleg.

De a bi-curious sokszor meg tévesztik ezzel a vagy-vagy dumával. Hogy vagy hetero vagy meleg. Pedig nem.

2011. júl. 14. 22:16
 34/34 anonim ***** válasza:
Több dolog is megfogalmazódott bennem ezzel kapcsolatban: először is nem fogom fel, hogy lehet ennyire fontos a facebook, másodszor el nem tudom képzelni mekkora szar az, aki facebookon cseszteti a másikat egész nap, harmadszor biztos vagyok benne, hogy az aki ilyen hülyeség miatt lesz öngyilkos az sem teljesen normális. Volt még valami, de mire ezeket leírtam azt elfelejtettem.
2011. júl. 14. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!