Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Elolvassátok ezt? Ma olvastam.

Elolvassátok ezt? Ma olvastam.

Figyelt kérdés

2011. április: "Kettős öngyilkosságot követett el két amerikai diáklány. Utólag kiderült, hogy az alig 14 éves lányok azért menekültek halálba, mert az iskolatársaik szó szerint halálracikizték őket a Facebookon."

2011. Január: "Egy nyolcadikos fiú saját kezűleg vetett véget az életének, miután az osztálytársai hadjáratot indítottak ellene a Facebookon, azt állítva, hogy a fiú meleg."

2009 szeptember: Hiába járt jó nevű magániskolába a 15 éves Holly Grogan-ilyen elit helyen is belefutott olyan érzéketlen diáktársakba, akik a Facebook-ot használták fel arra, hogy megkeserítsék az életét. Holly hosszú hónapokig tűrte a bántó üzeneteket, míg végül az öngyilkosságba menekült."

2009. Július: "Ugyan Megan Gilliant nem a Facebookon, hanem egy ahhoz hasonló oldalon, a Bebón érték támadások, halálát mégis a közösségi oldalak okozta öngyilkosságok közé soroljuk. Megant a ruhái és a külseje miatt cikizték ki az osztálytársai."

Forrás: az IM nevű tiniújság, 2011. júliusi száma (azaz a mostani)

2011. júl. 14. 17:32
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:

Szomorú. Ugyanakkor nem értem a lányok szüleit sem; eszükbe sem jutott más iskolába íratni a gyerekeiket? Nem hinném, hogy nem vették észre, hogy a gyerekeiknek gondjaik vannak, szóval szerintem ők is tehettek volna, hogy ne történjen tragédia.

A lányoknak pedig segítséget kellett volna kérniük a szüleiktől, agy családtagtól, tanártól, ismerőstől. Az öngyilkosság nem megoldás.

Akik pedig halálra gyötörték őket... Ez igazolja, hogy már a gyerekek is milyen rohadt kegyetlenek.

2011. júl. 14. 17:39
 2/34 anonim ***** válasza:
0%
2 év alatt 4! Az nem is olyan sok!
2011. júl. 14. 17:39
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen. A gyerekek gonoszak.
2011. júl. 14. 17:40
 4/34 anonim ***** válasza:
Igen.
2011. júl. 14. 17:41
 5/34 anonim ***** válasza:
Elolvastam. Az sem szomorúbb, amikor a szülői aggresszió miatt lesznek öngyilkosok a gyerekek, és nem is ritkább, csak nem leeht az internetet vádolni az ő halálukkal.
 6/34 anonim ***** válasza:
ez mekkora szar... nem a facebook miatt, hanem azért mert alapból csesztették őket. arra senki nem gondol hogy lelkiekben sokkal megterhelőbb amikor szemtől-szemben az iskolában aláznak meg és cikiznek ki? szerintem a facebooknak ehez semmi köze ez a véleményem
 7/34 anonim ***** válasza:

Nézz utána, kikből lesznek az iskolai lövöldözők!

Egyik sem épp közkedvelt, népszerű kölyök, szinte kivétel nélkül azok mennek be az iskolába ölni, akiket évekig szekíroztak.

Mindegy, hogy utólag mire fogják az ügyvédek.

8/34 anonim ***** válasza:
52%
Akinek meg van a hajlama rá és az oka is,az előbb-utóbb megkísérli és vagy sikerül neki,vagy nem.Az ilyen miatt nem hogy öngyilkosságot nem szabad elkövetni,hanem még sírni sem kell,mert aki igaz barát,az kiáll a barátja mellett és tudja az igazságot.A bántó üzeneteket ki kell törölni,el kell felejteni,a bántalmazásért(ha testileg van),akkor fel kell jelenteni,ha cikiznek,akkor kissé megváltozni,ismerőstől ruhát kérni,ápolni a bőrt és a hajat.Ennyi a megoldás.
2011. júl. 14. 17:42
 9/34 anonim ***** válasza:

Örülhetnek hogy nem a szokásos amcsi szívatásban volt részük. Mert az kutyagumi etetés az áldozat.

Az amcsik parasztok. Ennyi. ÉS ez is csak egy közösségi felölet. Ha nem itt, az életben cikizték volna halálra őket.

2011. júl. 14. 17:43
 10/34 anonim ***** válasza:
54%
ilyen az élet... régen nem volt facebook mégis csomó embert halomra szivattak a régi osztályomban. nehezen de átvészelték és most egész jól elvannak. az élet néha kicsit nehéz... régen nem volt divat a könnyebb utat választani.
2011. júl. 14. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!