Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Olvastam az előbb egy olyan...

Olvastam az előbb egy olyan kérdést ahol azokról volt szó akik kirakják magukat ide, hogy szépek-e? (többi lenn)

Figyelt kérdés

És arra lennék kíváncsi, hogy ez tényleg így van ahogy ez a hozzászóló mondta?

"Mert vagy olyan kicsi az önbizalmuk, hogy itt akarják növelni! Hozzáteszem nem sok sikerrel, mert az emberek többsége a rondább lányoknak azt mondja szép vagy (elhiszi-olyan marad-nem lesz egyel több szépség), a szépnek meg azt, hogy csúnya (elhiszi-elkezd fogyózni-ronda lesz-nem lesz egyel több szépség."

Tényleg a csúnya lányokat dicsérik a szépeket pedig úgy mond szidják? Miért?

2011. jún. 29. 13:09
 1/9 anonim ***** válasza:
általában elmondják a véleményüket, és néha tanácsokat adnak hozzá
2011. jún. 29. 13:11
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
Ez tenyleg igy van.A multkor is volt egy csaj,es en nem tudom hogy hogy de mindenki agyondicserte,kozbe meg ronda volt mint a bun. A masik csaj meg (aki szep volt) szinte mindenki azt mondta hogy ronda.Eskuszom en sem ertem.
2011. jún. 29. 13:15
 3/9 anonim ***** válasza:

Az igaz,hogy aki ide kirak képet magáról,és sok idegenektől várja a dicséretet annak a béka segge alatt van az önbizalma.

De vannak akik azért raknak ki ide képeket magukról(=főleg amin mindent látni) mert tudják magukról,hogy jól néznek ki,és csupán csak qrválkodni van kedvük.

Már rég fel kéne fogni,hogy a szépség relatív.SOHA senki nem lesz mindenkinek szép vagy csúnya.

Így bizony elképzelhető,hogy egy magát szépnek tartó egyénre sokan mondják,hogy csúnya,és az is lehet,hogy egy viszonylag nem szép emberre lesznek akik azt mondják szép..Mindenki másképp értékeli,látja a szépséget.

De az tény és való,hogy bolond aki kitesz ide magáról képeket,mert akkor el kell viselnie a sok rosszindulatú beszólásokat..Ha nincs önbizalma akkor evvel csak még jobban aláássa magát..

2011. jún. 29. 13:16
 4/9 anonim ***** válasza:
nekem van egy tippem! a ronda lányoknak azért mondják, hogy több önbizalmuk legyen, a szépeknek meg azért, hogy ne legyen egoista! nembizti, de lehet...
2011. jún. 29. 13:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is szoktam nézni az olyan kérdéseket, és én őszintén válaszolok, aki szép megmondom, aki nem annak megmondom miért nem. De nem mindenkinek ugyanaz tetszik, nekem például nem attól szép valaki hogy olyan mint egy modell és tökéletes, nekem ettől ő csak egy unalmas átlagos kiscsaj lesz. Arra mondom hogy szép akiben látok valamit, ami különbözik a többitől. Nekem nem a "sablon" szépség a szép. És szerintem ezzel nem csak én vagyok így.
2011. jún. 29. 13:34
 6/9 anonim ***** válasza:

ma 13:34

Igazad van..A tucatlányoktól már engem is kiver a víz,és ha szép is lenne számomra már messze csúnya,és nem is dicsérem őket.Sokan akik ide képet felraknak bizony tucatlányok..Semmi szép nincs bennük..Néha jön egy lány aki más- Aki bár egyesek nem tartják szépnek,de én igen,mert van benne valami egyedi,valami amit nem látok minden harmadik lányban.Ők a szépek..

Ez számomra olyan mint a virág.Van 49 szél sárga rózsám..Egyik sem szebb a másiknál,mert egyformák.Nem találok bennük semmi rendkívülit,semmi érdekeset.Csak sárga rózsák..De középen ott van egy gyönyörű vörös rózsa.Ő is rózsa mint a többi virág,de mégis más.Sokkal szebb..Színesebb,illatosabb,nagyobb virága van,nagyon szép..

NA valami ilyesmi van az itt felrakott sok képpel is..

2011. jún. 29. 13:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem minden esetben. Én eddig kb 5ilyen kérdésre válaszoltam. Aki szép volt annak mondtam hogy szép. Aki csúnya volt, annak kedvesen adtam tanácsot.:)
2011. jún. 29. 13:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Mivel nekem más lehet a szép meg a csúnya, mint neked vagy másnak, így ennek az állításnak semmi értelme.

De ha úgy érti, hogy ha szépnek látják akkor azt mondják csúnya, és fordítva.... Hát ha valaki így viselkedik, az h*lye. Én ilyet biztos nem csinálok, mi értelme lenne?

2011. jún. 29. 14:17
 9/9 anonim ***** válasza:
hát igen ezt énis észrevettem :D:D... de meg azt is hogy a kevésbé szépeket is elkezdik egyesek piszkálni hogy mit kell itt növelni az egóját...
2011. jún. 29. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!