Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Már eléggé kiment a divatbol...

Már eléggé kiment a divatbol szerintetek gáz lenne?

Figyelt kérdés

Szóval emos hajat szeretnék egy kicsit szolidabbat (ezt úgyértem nemolyan szánalmas a melegmozgalom színás zászlajában tündöklő melírokkal agyon festett fekete felpumpált szarrá tupírozott egészfejet eltakaro "hajat" akarok) Kicsit emos fazonura vágatott halyat akarok sötét szőke hajam van és pár tincsek kicsit vhogy kivilágosítanák meg párat mégjobban besötítenék(kb4-5t) aki nemtudja elképzelni majd keresek képet bár még nem nagyon láttam de az emó haj már kiment a divatbol és nagyon lenézik az emokat (én is)soha nem voltam emo nem is leszek de nagyon bejön a hajuk meg néha az igényesebb ruhák is ha nem full fekete és lehet h ilyen hajjal lenéznének :S (azthallotam mostanra már az egész világ rühelli az emos kinézetüeket is) azt meg nemakarom h a hajam miatt lenézzenek vagy elitélnének te milyen véleménnyel vagytok arrol ha megláttok 1 kicsit emós kinézetü lányt? szerintetek nagyon ciki lenne? már ígyis csesztetnek néha azzal h emós vok pedig nem is:S namind1 szerintetek szép lenne?

13/L

2011. júl. 10. 23:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
az viseld ami tetszik. hajban, ruhában.
2011. júl. 11. 02:00
 12/12 A kérdező kommentje:
oks köszi :D
2011. júl. 11. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!