Már eléggé kiment a divatbol szerintetek gáz lenne?
Szóval emos hajat szeretnék egy kicsit szolidabbat (ezt úgyértem nemolyan szánalmas a melegmozgalom színás zászlajában tündöklő melírokkal agyon festett fekete felpumpált szarrá tupírozott egészfejet eltakaro "hajat" akarok) Kicsit emos fazonura vágatott halyat akarok sötét szőke hajam van és pár tincsek kicsit vhogy kivilágosítanák meg párat mégjobban besötítenék(kb4-5t) aki nemtudja elképzelni majd keresek képet bár még nem nagyon láttam de az emó haj már kiment a divatbol és nagyon lenézik az emokat (én is)soha nem voltam emo nem is leszek de nagyon bejön a hajuk meg néha az igényesebb ruhák is ha nem full fekete és lehet h ilyen hajjal lenéznének :S (azthallotam mostanra már az egész világ rühelli az emos kinézetüeket is) azt meg nemakarom h a hajam miatt lenézzenek vagy elitélnének te milyen véleménnyel vagytok arrol ha megláttok 1 kicsit emós kinézetü lányt? szerintetek nagyon ciki lenne? már ígyis csesztetnek néha azzal h emós vok pedig nem is:S namind1 szerintetek szép lenne?
13/L
szeretlek :D végre vki akinek valamennyire is teccik a stílus *-* Én nem ratom cikinek az ilyen hajat,nekem is emo hajam van...tupírozom is stb.
A világot meg lesz@arom!! Nem az ő ízlésüknek megfelelően kell öltöznöm -.- csak is ÉN döntöm el h milyen vagyok!Én nem nézem le emokat...sőt :D És most nem kell oltogatni -.- És szerintem szép lenne *-* Nézd meg Jil Legolas haját...nekem az ővé teccik nagyon :D szal hajráá ;)
14/L
sztem szép így ahogy van :D de ez csak az én véleményem :)
És milyen hajat szeretnél vágatni? tudnál képet belinkelni :) bocsi csaj kíváncsi vagyok:$
Ahogy érzed, ha neked bejön akkor csináld, ha nagyon emo-s kinézetű lesz, lehet megjegyzik neked egy páran, nekem is olyan volt régebben és még volt olyan is hogy köptek utánam, de ettől függetlenül jól éreztem magam úgy, nem kell ezzel foglalkozni, ha tetszik csináld, ne mások véleményével foglalkozz
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!