Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hallottátok, hogy hamarosan...

Hallottátok, hogy hamarosan kimegy a divatból a soványság?

Figyelt kérdés
Inkább a teltebb idomok fognak hódítani. Akkor is fogyózni fogtok?
2010. febr. 13. 15:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a szöveget minden évben elsütik, de mégis mindenki továbbra is fogyózik. Amíg a külföldi videoklipekben mindenféle számítógépes technikákkal megvékonyítják az énekesek (amúgy kicsit combos, hasas) alakját, addig nem fogom elhinni, hogy kiment a soványság a divatból. :(
2010. febr. 13. 15:39
 2/14 A kérdező kommentje:

Egyszer minden kimegy a divatból.

Volt már olyan, hogy kifejezetten a duci csajok voltak a szépek a közízlés szerint, és mint tudjuk, a történelem ismétli önmagát.

Én hiszek benne, hogy eljön az idő... :))

2010. febr. 13. 15:43
 3/14 anonim ***** válasza:
76%

Hát ezt már évek óta hallom...

Én ettől függetlenül, fogyózni fogok akkoris (bár rajtam maximum két kiló felesleg van), mert magasról tojok a divatra, egyszerűen jól akarom érezni magam a bőrömben.

Felőlem aztán bármi lehet a divat.

2010. febr. 13. 16:04
 4/14 anonim ***** válasza:
94%

Három dolog soha nem megy ki a divatból:

A farmer

A karcsúság

És a hosszú haj :)

2010. febr. 13. 16:04
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: teljesen egyetértek!!! :)
2010. febr. 13. 16:08
 6/14 A kérdező kommentje:
Ez nekem is tetszett :))
2010. febr. 13. 16:13
 7/14 anonim ***** válasza:
56%
Így van! Egyébként ez egy nagy baromság, hogy már ez is divat, hogy kinek milyen az alakja. Milyen unalmas lenne, ha mindenki ugyanolyan vékony vagy dagadt lenne, nem? :) Persze nem kell a végletekbe esni. Ha 80 kilós vagy, nem árt ha fogyózol, de a többi nem számít sztem xd
2010. febr. 13. 17:46
 8/14 anonim ***** válasza:
49%
nehogymár a disznók legyenek a divatban, akik nonstop tömik magukat zsíros egészségtelen kajákkal... pffff:D
2010. febr. 13. 19:53
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem disznókról van szó, hanem teltebb nőkről. Mondjuk átlag magassághoz 60-65 kg párosul. Azért az még messze nem disznó.
2010. febr. 13. 20:26
 10/14 anonim ***** válasza:
83%

ez nemlesz így, csak próbálkoznak, és eröltetik a szerintük hús-vér duci nőket. de kérdem én, mért ő a hús-vér? egy vékonyabb nem hús-vér? én pl soha életemben nem fogyóztam, vékony vagyok. de attólmég énis hús-vér nő vagyok.

na amúgy visszatérve, csak SZERETNÉK azt, h a duci legyen az igazi nő, de ez úgysem fog sikerülni.

amúgy nagyon sok ilyen komplexusos duci nőnek a saját hiába ez h ilyen komplexusos. egyfolytában azzal van elfoglalva h jaj xy is milyen vékony éshogy a pasiknak csak az anorexek kellenek....deha kixcsit leülne és magába nézve, rájönne h EZ NEM ÍGY VAN. a pasiknak NEM az anorexek kellenek. hanem a FORMÁS lányok. ha egy csaj fogyózik, logikus h formás is lesz, mivel eljár kondizni (tisztelet a kivételnek, az anorexeknek). a dagadt meg mitcsinál? csak sír és eszik éjjel nappal, h ő nemkell senkinek. ahelyett h elmennei egy átkozott konditerembe és esetleg FORMÁLÓDNA. nemkell fogyózni, hanem formálódni. és helyből érdkelődnének utána is a pasik. mert nem az a lényeg h minél csontosabb léegyen a lány, ez sosem volt lényeg (fiúk körében). a fiúk is arra mennek, h a lány látványos és formás legyen. és egy teltebblány is tud nagyon szép formás lenni. csak a legtöbb ilyen komplexusos ül a szobájában és sír a szája egyfolytában.

2010. febr. 14. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!