Hallottátok, hogy hamarosan kimegy a divatból a soványság?
Figyelt kérdés
Inkább a teltebb idomok fognak hódítani. Akkor is fogyózni fogtok?2010. febr. 13. 15:36
11/14 anonim válasza:
előző vagyok. ottvan pl a marilyn monroe. ő se vékony, se kövér nemvolt. az a kicsit husi kategória. de, valjuk be, nagyon formás volt. ha eljön a ti időtök, és visszajön a monroe féle nőkultusz, a formátlan, nincsen dereka, hájas a hasa, narancsbőrös a combja típusú lányok ugyanúgy nemfognak kelleni a pasik nagyrésznének. ésakkor csak pislogtok majd h namost mivan? most miért nem döglenek megint utánam a pasik?
12/14 anonim válasza:
ezt a koverek talaltak ki:D
de amugy ha Neked tetszik egy vekonyabb pasi akkor a kover/ebb fog tetszeni azert mert az a divat?:D
hat nem..
amugy se ez szamit,es nemmondom hogy a belso(persze az is szerepet játszik),hanem hogy valami megfogjon benne,valami különleges..
13L
13/14 anonim válasza:
én a teltebb(értsd nem 100kilós disznó)kategóriába tartozok a körte alkatommal. széles a csípőm. és? :D mégis kellettem valakinek, akinek így tetszem.... sz*rok a divatra, és ha én így nem érzem jól magam, akkor igen, fogyózni fogok...
14/14 anonim válasza:
Én is a teltebbek közé tartozom. 165 cm és 60 kg. És igen, sok pasi jobban megnéz engem, mint a 45 kilós barátnőimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!