Mit mondtok erről a testről? Szerintetek is kövér és ronda?
igen nagyon kövér!!!!-_-" már,h lenne kövér?:D jajj tényleg emberek,már unom az ilyen kérdeéseket te is tudod jól,h nem vagy kövér!!! lehet,h a hasadon meg az oldaladod van 1 pici plussz de nagyon jól tudod,h nem vagy kövér,vagy nem is értem aki nincs "megelégedve" az alakjával az itt kérdezgeti,h mondják neki azt,h "jaj csinos vagy!!!"tudod mi a kövér?!az ilyen ember, na ez kövér: [link]
ha valakinek már nincs tökéletes alakja van 1 kis plusz a hasán/ a combján pl. az rögtön ronda és kövér...na lehet lepontozni de komolyan elegem van!!!
kérdező ha pedig neked tényleg testképzavarad van az nagyon nem jelent jót,de mostmár tudod jól,hogyan nézel ki igazábol
és igen én sem vagyok tökéletes van rajtam plusz kiló és zavar,sőt én is szoktam másnak nyavalyogni de tudom,h nem vagyok kövér mert nincs tökéletes "modell" alkatom....
IRIGYELLEK. Egy gramm zsír/háj nincsen rajtad....
Rajtam meg van vagy 5kg... -.-'
18L
Hát te hülye vagy...
Tökéletes tested van, semmi háj nincs rajtad sehol, ez így a jó ahogyan van... Én speciel a pici cicikre bukom, szóval fel a fejjel, nagyon jól nézel ki.
20F
szerintem egyaltalan nem kover es nem ronda..
csak a hasadra edzhetnel kicsit es minden jo lessz..
ja es amugy en 12 eves vagyok de kb nekem is ilyen az alakom..kicsit szelesebb a csipom ..
es a melled is eleg kicsinek latszik..de az nem gond..
12\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!