Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit mondtok erről a testről?...

Mit mondtok erről a testről? Szerintetek is kövér és ronda?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

172cm/57kg/18év

2011. júl. 8. 18:57
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
oké, felfogtam emberek. Köszi a válaszokat^^ Szerintem jól tettem, hogy megkérdeztem mások véleményét, mert máskülönben soha nem kezdek rádöbbenni arra, hogy tényleg testképzavarom van.
2011. júl. 8. 20:15
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon hasonló alakunk van, még a striák is dettó... csak én csak 160 centi magas vagyok, és 52 kg. Most azon vagyok, hogy lefaragjam azt a 2 kilót. Csak az a baj, hogy amint fogyok, as mellem megfeleződik... Ám sose kaptam még rá negatív kritikát, még igy sem, hogy alacsony vagyok. Sőt azt mondják rám, hogy jó testem van. Na én nem látom igy, de hát melyik nő elégedett önmagával? Én a magasságommal nem vagyok kibékülve, +5 centi, és tökéletes lenne. De ennem igy kellett lennie,ezt kell szeretni.
2011. júl. 8. 20:36
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
ez neked kövér?? te normális vagy?? teljesen rendben vagy! nekem is kb. ilyen az alakom...nem vagy kövér
2011. júl. 8. 20:38
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
szép, egyáltalán nem kövér, csak lehetne izmosabb
2011. júl. 8. 21:09
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Még szerencse hogy megkérdezted! Én is kövérnek tartottam magam, mikor néhány barátnőm azt mondta sovány vagyok. Jobban megnéztem magam a tükörben és azt mondom, igazuk van. Ha nem döbbentenek erre rá, akkor lehet hogy most egy anorexiás l*tyó lennék...
2011. júl. 8. 21:38
 26/30 anonim ***** válasza:
86%

igen nagyon kövér!!!!-_-" már,h lenne kövér?:D jajj tényleg emberek,már unom az ilyen kérdeéseket te is tudod jól,h nem vagy kövér!!! lehet,h a hasadon meg az oldaladod van 1 pici plussz de nagyon jól tudod,h nem vagy kövér,vagy nem is értem aki nincs "megelégedve" az alakjával az itt kérdezgeti,h mondják neki azt,h "jaj csinos vagy!!!"tudod mi a kövér?!az ilyen ember, na ez kövér: [link]

[link]

[link]

ha valakinek már nincs tökéletes alakja van 1 kis plusz a hasán/ a combján pl. az rögtön ronda és kövér...na lehet lepontozni de komolyan elegem van!!!

kérdező ha pedig neked tényleg testképzavarad van az nagyon nem jelent jót,de mostmár tudod jól,hogyan nézel ki igazábol

és igen én sem vagyok tökéletes van rajtam plusz kiló és zavar,sőt én is szoktam másnak nyavalyogni de tudom,h nem vagyok kövér mert nincs tökéletes "modell" alkatom....

2011. júl. 8. 21:54
 27/30 anonim ***** válasza:

IRIGYELLEK. Egy gramm zsír/háj nincsen rajtad....

Rajtam meg van vagy 5kg... -.-'

18L

2011. júl. 9. 01:09
 28/30 anonim ***** válasza:

Hát te hülye vagy...

Tökéletes tested van, semmi háj nincs rajtad sehol, ez így a jó ahogyan van... Én speciel a pici cicikre bukom, szóval fel a fejjel, nagyon jól nézel ki.

20F

2011. júl. 9. 08:17
 29/30 anonim válasza:

szerintem egyaltalan nem kover es nem ronda..

csak a hasadra edzhetnel kicsit es minden jo lessz..

ja es amugy en 12 eves vagyok de kb nekem is ilyen az alakom..kicsit szelesebb a csipom ..

es a melled is eleg kicsinek latszik..de az nem gond..

12\L

2011. júl. 14. 15:00
 30/30 anonim ***** válasza:
Nagyon szép!
2012. máj. 8. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!