Mit mondtok erről a testről? Szerintetek is kövér és ronda?
2011. júl. 8. 18:57
11/30 A kérdező kommentje:
Tényleg úgy látom/érzem, hogy kövér vagyok. Az, hogy nincs mellem, nagyon zavar, de nem tudok vele mit kezdeni, és a striák is undorítóak a fenekemen. Meglepődtem ezeken a kommenteken, természetesen rosszab kritikára számítottam. Igyekszek formásítani a hasam és a fenekem, hogy "fullos csaj" legyek. :D A nagyobbításon gondolkodtam már, bár remélem azért, hogy még fog nőni a mellem, mivel sem pénzem nincs effélékre és nem is akarok mű nő lenni: SSS, de így sem túl jó. Mi a véleményetek erről?
2011. júl. 8. 19:34
12/30 anonim válasza:
úristen -.-" most tényleg nincs ennyi önbecsülésed 18évesen, vagy csak mutogatod magad? mit akarsz még 30 kilós lenni???? és 172cm-hez képest 57kg miaz???? ez mióta kövér??
13/30 anonim válasza:
Tudod, itt elsősorban nem azzal van a baj, hogy pici cicid van hanem azzal, hogy felteszel egy olyan kérdést, hogy kövér vagy -e! Aztán ránézek a képre és azt látom, hogy egy csont és bőr lány van rajta, aki ha legalább hízna 4-5 kilót akkor lehet, hogy lenne egy kis cicije is.
Az Ön testtömeg-indexe alacsonyabb a normálisnál.
14/30 A kérdező kommentje:
Soha senki nem mondott nekem olyat hogy sovány vagyok, ennek inkább az ellentétével igyekezett beszólni egy-két személy. A legtöbb körülöttem levő lány soványabb tőlem, emiatt szerintem jogosan gondolom/tam magamról azt, hogy én nem vagyok az.
2011. júl. 8. 19:50
15/30 anonim válasza:
hát melled az nem nagyon van.. xD
16/30 anonim válasza:
Hiába pontoztak le attól még sovány, és melle sincs. Miért baj az ha elmondom a véleményem? Ő kérdezte, én hazudni nem fogok...
17/30 anonim válasza:
És mi van ha valaki azt mondta rád hogy kövér vagy, vagy hasonló? te nem látsz, vagy torzít a tükröd otthon?? Dehogy vagy kövér, de ezt neked tudnod kellene!! :LLL És szerintem nincs baj a testeddel, max csöppet a mell, de hát ez van! hogy el vannak tévelyedve sokan.. el sem hiszem.. :L
18/30 A kérdező kommentje:
Nem baj ha elmondod, én örülök neki akármilyen is. Azok amiket írtam csak a körülményeket vázolják: az eddigi gondolkodásomat és mások eddigi úgy tűnik, hogy csak szemétkedő véleményét.
2011. júl. 8. 20:09
19/30 anonim válasza:
kövér? ugyanazokat a képeket nézzük? vékony vagy.
20/30 anonim válasza:
Igen, kövér vagy és ronda. Minimum 20kg felesleg van rajtad, de lehet hogy 30 is, ez már bőven az egészségtelenül és veszélyesen túlsúlyos, a helyedben nem lépnék ki az utcára, bár ilyen hatalmas fenékkel gondolom már az ajtón se férsz ki, szóval végülis probléma megoldva:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!