Mit mondtok erről a testről? Szerintetek is kövér és ronda?
2011. júl. 8. 18:57
2/30 anonim válasza:
Nekem is ilyen alakom van és én sem tudom eldönteni :S
3/30 anonim válasza:
Nem ronda. Jó alakod van, bár szerintem egy kicsit sovány vagy, hízhatnál 1-2 kilót. Semmi baj nincs az alakoddal.
5/30 anonim válasza:
Nemkell sem fogyod, sem híznod. Kis feszesítés hasra meg comb-fenék tájra és fullos csaj leszel, persze mostsem rossz:)
6/30 anonim válasza:
57kg en, hogy lehetné már kövér??hova akarnál (még) fogyni?40 kilóig?teljesen jó vagy így ahogy vagy
7/30 anonim válasza:
lol. kövér és ronda :'D
nos, vagy csak szeretnéd hallani a dicséreteket hogy milyen szép vékony vagy, vagy nagyon nagy testképzavarod van...
9/30 anonim válasza:
1 kicsi szúnyogcsípésnyi melled sincs, nem ártana felszedni magadra egy kis zsírt.
10/30 anonim válasza:
nem vagy kövér, inkább vékony. amit "hibaként" megemlíthetek az ÉN szemszögemből az annyi, hogy nincs melled, és ha jól látom elég striás is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!