Mi a szép a karcsú nőkben? 160cm vagyok és 85kg, de szerintem gyönyörű vagyok.
85 kg talán akkor lenne normális, ha 190 cm magas lennél, és csupa izom. De gondolom nem erről van szó xD
de 160 cm-hez???? Az nagyon alacsony, te akkor tényleg nagyon kövér vagy.
Te hülye vagy. Mi az, hogy "felháborító", hogy az orvosok elmondják a kövér embereknek, hogy le kellene fogyni, különben sokszorosára nő a 2es típusú cukorbetegség, szívinfarktus, stroke, csontritkulás, vastagbél-, emlő- és mellrák esélye?
33-as a BMI-d, és 18,5-25 között lenne a normális tartomány. 25-30 között valaki túlsúlyos, 30 felett pedig elhízott és te ebbe a kategóriába esel bele. Nézd meg a görbén, hogy milyen meredeken emelkedik a 2-es típusú cukorbetegség bekövetkeztének esélye a BMI függvényében (de a többi felsorolt betegség is hasonló tendenciát mutat):
Tudod, hogy évente hány milliárd megy el a hozzád hasonló bálnák gyógyítására? Felőlem lehetsz dagadt, ha neked ez jön be, de akkor több TB-t kellene fizetned...
Utolsó: nem feltétlenül. Mintha Gollam lenne parókában.
De a kérdező se épp egy bombázó, az ő magasságához 50-55 kg lenne az ideális (és jó sok sport)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!