Mi a szép a karcsú nőkben? 160cm vagyok és 85kg, de szerintem gyönyörű vagyok.
Puszi;)
Amúgy eléggé undorítóan nézhetsz ki egy tapadós ruhában:D Meg amúgy is..:)
Ja és egyébként.
Te NEM TELT vagy hanem TÚLSÚLYOS! Tehát nem 160 cm és 65-70 kg vagy azaz még telt, hanem elhízott/túlsúlyos:D
a sok irigy..:) (nem a súlyára,az önbizalmára)
nem itt kell sajnálni,hogy titeket egy férfi se akar :)
Azt nem mondanám, hogy engem egy férfi se akar :D vőlegényem van, de előtte is 100 pasi közül választhattam. Ennek pedig az egyik oka, hogy sportolok, vigyázok a súlyomra stb.
Neked jó nagy mázlid van, hogy férjet találtál ekkora súllyal és ekkora egóval :D Ráadásul szélesebb vagy, mint a magasságod... Azt mellékesen hozzátenném, hogy nagyon el vagy tévedve, ha azt hiszed, hogy a 85/160 egészséges és esztétikus. Ugyanis az elhízás nem az. Inkább menj mozogni és diétázz, nem az a "menő" ha otthon ülsz a dagadt seggeden és zabálsz. Ha pedig fel veszel tapadós rucit... Nos, az a te dolgod, ha ki akarod röhögtetni magad a világ előtt.
Amúgy meg a kérdésedre válaszolva:
Mi a szép a karcsú nőkben?
vond le a következtetéseket
jééézusom....én 174 cm vagyok és 55 kg
omlanak utánam a pasik, de nincs baj egy gyorsétteremben biztos jobb lesz megöregedni mint egy szerető férj mellet ;)
85kg mióta túlsúly?! pfff
Ne törődj azokkal akik kövérnek titulálnak, az a bajuk hogy te így is jó érzed magad a bőrödben, van önbizalmad, és gyönyörű vagy.
170 cm vagyok és 72 kg és tökéletesen érzem magam, és soha nem voltak hátrányaim belőlse, se pasi térne se semilyen téren. Akinek meg a 45kg kell akkor kelljen az!
"Mi a szép a karcsú nőkben?"
Ez most komoly kérdés? xDDD vegyél egy tükröt szerintem :D Kíváncsi vagyok a férjed hogy néz ki xDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!