EMBEREK! Szerintetek is megtámadták a gyk-t a pózerek? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nos, mert mindennap látok vagy százat aki felrak magáról képet hogy a tízes skálán pontozzák.Szerintem ez annyira szánalmas, a fele tömb mint tucat lány. Nem tudom de nekem már nagyon elegem van belőle hogy egy normális kérdést se látok a szépség kategóriába csak az ilyen értékelőseket.
Ez a gyk ide kérdéseket kell feltenni aki pózer menjen FB-ra és pózolgasson ott. Nektek vélemény?
2011. júl. 8. 08:06
11/17 Jodi66 válasza:
Jah, viszont már tényleg nagyon elég a pózerekből. Így van osszák meg a facebook-on vagy tegyék fel magukat egy társkeresőre. Ne itt értékeltessék maguk.
12/17 anonim válasza:
Szerintem meg az ilyen kérdések 85%-ában NEM a kérdező fényképe található meg :) A rondább lányokat azért teszik fel, mert hogy milyen "vicces", a szebb csajokat azért, mert irigyek rájuk és szeretnének ŐK is olyanok lenni :) Persze vannak kivételek, de azért sajnálom azt a sok szerencsétlent aki nem is tudja hogy felpakolták a képét és az egész gyk-s csapat (akik vannak itt gyakorin köztük ismerőseik is) s*gghülyének nézik :'). Került már fel ide barátnőm is és csak lesett, hogy mi a fene van. Szerencsére az ő képéhez még csak 3-4 válasz érkezett, mivel nem volt fent sokáig. De sajnos nagyon sokan nem ismerik ezt az oldalt és nem tudják leszedni a képüket : S. Ennyi.
13/17 A kérdező kommentje:
Hát éppen ez az, felrakják ide és bárki bármire felhasználhatja.De hát ez már csak a pózerek gondja baja
2011. júl. 8. 11:14
14/17 anonim válasza:
Gondolom már észrevettétek, hogy általában mindig a csúnyább fiúk és lányok rakják fel ide a képeiket és teszik fel a kérdést, hogy szép vagyok? Hogy nézek ki? Stb. Szerintem aki igazán szép, annak nincs szüksége megerősítésre, mert az anélkül is tisztában van vele.
15/17 anonim válasza:
Én kifejezetten érdekesnek találom az ilyen kérdéseket. És mások is, nem véletlenül az ilyenekre jön a legtöbb válasz. A többire meg legtöbbször alig..
16/17 anonim válasza:
engem egyáltalán nem zavar, sőt érdekes kérdések az ilyenek mivel össze tudom hasonlítani hogy szerintem milyen az illető és mások, hogy látják. a pózerség szerintem nem itt kezdődik.
17/17 anonim válasza:
A pózer szót nem erre használják.
A hülye kérdések is megszaporodtak amik másokat akarnak fikázni, például mint ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!