EMBEREK! Szerintetek is megtámadták a gyk-t a pózerek? (Bővebben lent)
Nos, mert mindennap látok vagy százat aki felrak magáról képet hogy a tízes skálán pontozzák.Szerintem ez annyira szánalmas, a fele tömb mint tucat lány. Nem tudom de nekem már nagyon elegem van belőle hogy egy normális kérdést se látok a szépség kategóriába csak az ilyen értékelőseket.
Ez a gyk ide kérdéseket kell feltenni aki pózer menjen FB-ra és pózolgasson ott. Nektek vélemény?
én eleve nem töltenék fel magamról képet, főleg egy ilyen helyre, és főleg nem bikiniset... szóval sztem igazad van.
A kis tini p.csáknak egyéb dolguk sincs, mint hogy magukat nézegesség meg fényképezgessék...
Hát mire lenne jó? Azt várja, hogy mindenkinek ez lesz a válasza:
"10/10, gyönyörű vagy, hú de megb@sználak!"
Amikor viszont valaki azt írja, hogy itt-ott nem nézel ki jól, akkor fel van háborodva. Bolondok az ilyenek! Hagyd rájuk. Ha látod, hogy kérdezgetnek magukról, ne nézd meg a fényképüket, és kész! ;)
Részben igazatok van, de azért vannak kivételek. Van olyan aki egyszerűen az igazat szeretné tudni arról hogy hogy néz ki, és van olyan aki igen, azért tesz fel kérdést hogy azt hallja másoktól hogy "nagyon szép vagy", "gyönyörű" ... Vagy éppenséggel csak tanácsot szeretne kérni hogy min változtasson hogy jobban nézzen ki.
Úgyhogy ne vegyetek mindenkit egy kalap alá.
Ja, és ha ennyire nem bírod az ilyen kérdéseket akkor ne törődj velük és kész. Meg ennek az oldalnak az a lényege hogy kérdezz, nincs megszabva hogy mit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!