Teljes átalakulás - adnátok irányelveket?
20 éves lány vagyok, nemrég kerültem ki az iskolapadból, szerencsére sikert munkát is találnom gyorsan. Mindig visszahúzódó, kicsit slampos, szürke kisegér voltam, aki meghúzódik a háttérben. A munkámnak köszönhetően viszont tovább így nem élhetek, igazából nem is szeretnék, mert elég volt már abból... Sok mindennel nem vagyok megelégedve, egyrészt a súlyommal sem, ezért diétázom, de tudom, hogy az idő... De addig sem akarok ilyen lenni, mint voltam, addig is változni szeretnék... A hajam olyan semmilyen, egészséges bár, de csak úgy van a fejemen... Nem tudok szépen sminkelni, nem tudok magassarkúban járni (amit muszáj lenne megtanulnom), nem tudom, hogy slampos lányból hogy legyen "egyszerre" nőies, hogy ne legyek mesterkélt... Gyakorolnom kellene a szép beszédet, önbizalmat gyűjtenem... A szemöldököm is elég elhanyagolt, vagyis nem dzsungelszerű, én szedem itthon, de valahogy olyan furi formája van... Van egykettő pattanásom és nagyon száraz a sarkam...
Szerintetek hogy álljak neki?
Milyen ruhákat vásároljak stílusban? Illetve kb. mennyi ruhát szerezzek be és milyenek? Milyen ruhadarabok, kiegészítők nélkülözhetetlenek egy nőcis nőnek? És milyen sminkfelszerelések, amivel egy szép, igényes alap nappali sminket mindig el tudok készíteni?
Várom a tippeket, tanácsokat!
Köszi! :))))
szerintem:
haj:középhosszú,enyhén(!) tépett,amit még össze lehet fogni
körmök: nyugodtan használj körömreszelőt és körömlakkot (ha olyan a munkád akkcsak visszafogott színekben pl.:átlátszó,gyöngyházfényű,halványrózsaszín)
rucik: egyszerű csőnaci mindenféle csicsa nélkül,térd fölé érő ceruza fazonú,a felsők legyenek egyszerűek,akár egyszínűek v 1 nagy minta legyen,v mindenhol sok kicsi,blúzok visszafogottabb színekben(pl:fehér,krém,sárgászöldes,rózsaszín és minden ami nem rikít és jól áll:D) azért jók az egyszerűbb pólók,mert könnyebb hozzá öltözni és akkor bármilyen stílusúvá változtathatod a kiegészítőkkel(pl bohókás és romantikus egy hajba/toppra tűzött masni/virág,lazább,sportosabb ha nem veszel hozzá kiegészítőt,és ha egy ezüstláncot és egy gyűrűt,akkor kifinomult hatású)
magassarkúról:senkin ek se megy egyről a kettőre,próbáld ki a telitalpú szandikat,azok most úgyis menők,és könnyeb bennük járni mint egy tűsarkúban:D próbáld először a kissebb sarkút,majd haladj fokozatosan feljebb a centikkel:D
sarkadra:sarokreszelő,habkő,lábápolókrém,kézkrém...valamyelyik csak bejön:D
smink:korrektor(ha szükséges),esetleg alapozó,szemceruza(mondjuk fekete),szempillaspirál
sok sikert:D
Az előttem lévők már mindent leírtak, én csak egy tanácsot szeretnék adni: Ha tág pórusú a bőröd, sok mitesszerrel, nagyon zsíros és meg e mellé jön az az egy-két pattanás, akkor NE menj kozmetikushoz!
Régebben kb. 13-14 évesen még azt hittem segíthet, megjártam a falusitól kezdve az elvileg profit is és otthagytam egy tízest(rendszeresen jártam mindkettőhöz, nem csak egy-két alaklom), ám az eredmény mindig ugyanolyan lett, sőt, a kedves "profi" egyzser olyan szépen elbánt velem, hogy pár napig hasfogót szedtem, hogy ne kelljen elmennem suliba, annyira ronda lett a fejem...
Azóta be nem teszem a lábam egyhez sem...(más kezelésre sem, de okot most nem, már így is kisregény lett)
Elkeseredésemben elmentem egy bőrgyógyászhoz. Bár ott kezdtem volna! Isotrexin-t krémet írt fel, 2000 Ft, és minden napos használat esetén is legalább fél évig kitart! Nem mondom, mitesszerem van egy pár, de pattanásaim egyáltalán nincsenek!
Egy időben szedtem Cyporomix nevű hormonkészítmény, attól még a mitesszerek és a zsírosodás is elmúlt, viszont alapból hajlamos vagyok depresszióra, ez meg még rá is tett egy lapáttal, úgyhogy inkább ne legyen bababőröm, mint bőgjek egész nap. De ez is egyénfüggő, lehet hogy neked beválna, ezért leírtam.
Sok sikert az átalakuláshoz! =)
L/19
23:12-es L/19 vagyok, egy kis kieg.-nek, két hajas youtube csatorna, amely viszonylag egyszerű, otthon, olló nélkül is elkészíthető frizurákat mutat be :)
http://www.youtube.com/user/lilithedarkmoon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!