A lasdajovot.hu-n az angyaltól mikor megkérdezem, mi lesz az exemmel és velem, gyakran húzom azt a kártyát, hogy "Átalakulás, átváltozás : A te kapcsolatod átalakulóban van, a másikkal. Ez mit jelent?
Szerintem sem szabad az internetes jóslásoknak hinni.Éppen az előbb próbáltam ki az általad leírt oldalt.Több éve együtt vagyok a barátommal és az jött ki,hogy a titkos kapcsolatom kiderül.Csak egy gond van ezzel,hogy nekem ilyen
nincs.Ahhoz,hogy egy jóslat korrekt legyen,személyesen kell jelen lenned,vagy legalábbis régóta ismernetek kell egymást az adott jóssal.
Én is ezotéria pártján állok, viszont a jóslásokat ellenzem.
Nem unalmas úgy az élet, hogy tudod, hogy mi következik? Ugye az jellemző a mi angyalkáinkra, hogy általában nem mondanak konkrétumokat, hanem nehezen megfejthető módon üzennek (pl. egy álomban), vagy esetleg ilyen kártyákban. Tehát, hogy mi fog lenni az exeddel és veled: MAJD MEGLÁTOD! Várd ki, valószínűleg nagy probléma lehet, mivel az ezotériában keresed a kiutat.
Az igaz, hogy az angyalok segítséget nyújtanak, viszont jóslási formában semmi értelme a segítségnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!