Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 3 hónap alatt teljes átalakulá...

3 hónap alatt teljes átalakulás lehetséges? Hogy fogjak neki?

Figyelt kérdés

először is elkezdtem fogyókúrázni,szeretnék 25 kg-tól megszabadulni.másrészt szeretnék komolyabb lenni,kicsit nőiesebben öltözködni,sminkelni magam.

harmadrészt szeretnék a koromhoz megfelelően viselkedni,már nem az érdekel h minden hétvégén a sárga földig igyam magam,(mert sajnos volt ilyen időszak),szeretnék új közegbe menni(sajnos az eddigi baráti társaságom rossz hatással volt rám(bár ebben én is hibás vagyok)de megszakítottam velük a kapcsolatot,de most csak pár barátom maradt).Mit tegyek h új életet kezdhessek és új ember legyen belőlem?

Minden tippet várok: frizura,öltözködés,lelki tanácsadás,apró tippek.praktikák h kívülről-belűről naprakész legyek mindig,stb...:)

egy 18 éves lány.

2010. máj. 21. 15:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Képpel könnyitenél a dolgokon!
2010. máj. 21. 16:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Valóban,ez így elég nehéz lenne.Nem tudjuk most hogyan öltözködsz,mi az a határ amin belűl lehet gondolkodnunk,milyen a hajad,mik állnának jól stb..:)
2010. máj. 21. 16:32
 3/3 anonim ***** válasza:
szia. én 15 kilót fogytam.:) először csak fogyj, mozogj és ennyi... ne költekezz ki kilónként, mert tapasztalatból mondom, nincs mit felvennem jelen percben. 42ből 36os ruhatárat tárazok be épp... ha már fogytál, akkor látod mi alakult rajtad, és így nem tudunk mit mondani, mert nem látjuk az alakod...
2010. máj. 21. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!