Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Külső? Vélemények rólam?

Lányok! Külső? Vélemények rólam?

Figyelt kérdés

Már korábban írtam ide hasonló kérdést, akkor többé kevésbé pozitív volt a válasz, de kaptam pár olyat ami arra ad okot hogy azt higgyem, hogy csak azért volt ennyi válasz mert úgy tettem fel a kérdés hogy az fordított pszichológia elvén működött. Most szeretnék valamivel tisztább képet kapni magamról, nem sok önbizalmam van, ezért is talán a kérdés. Nyugodtan írhattok hideget meleget ez is egy módja hogy jobb képpel legyek magamról. Tudom nem tetszhetek mindenkinek, de még is a pozitív visszajelzés nem árt :)

Képet nem raknék fel arra gondoltam hogy megint privátba küldenék képet és aztán ide lehet commentelni.

21 éves vagyok amúgy többet egyenlőre nem mondok, azt szeretném hogy csak a külső legyen elsődlegesen a mérvadó.

2011. júl. 6. 12:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/86 anonim ***** válasza:
Küldhetnél egy képet magadról, ahol jól látszik az arcod, amelyik kép neked tetszik. Amikor kész lenne, lefényképezném és elküldeném mailben, hogy lásd milyen lett :). Ha tetszik, oda is adom. És természetesen nem tenném közzé sehova. Csináltam ilyet már másnak is. De csak ha szeretnéd, egyáltalán nem muszáj. Nem is tudom, miért kérdeztem, csak ugy beugrott az ötlet..
2011. júl. 15. 15:40
 82/86 A kérdező kommentje:
Az a probléma hogy úgy nagyon nincs kép rólam. 2 friss van ez meg egy másik ami ezen az estén készült, nekem nincs fényképezőm a telefonom meg aztán főleg nem olyan modern :D Havert meg nem kérek meg hogy hagy fényképezkedjek :D Csak így alkalmanként készül rólam kép. A másik képet talán elküldhetném, annyi hibája van hogy kicsit kilóg az arcom a képből de nem annyira, ha az esetleg érdekel hogy lerajzold akkor azt lerajzolhatod :)
2011. júl. 15. 16:28
 83/86 A kérdező kommentje:
Elküldtem :)
2011. júl. 15. 16:29
 84/86 anonim ***** válasza:
Megvan a kép, tényleg picit le van vágva, de megoldom asszem! Nem tudom, mikor lesz kész, mert dolgozom is, meg folyton valahol lógok, de szabadidőmben dolgozni fogok rajta. Akkor küldöm majd. kösz a bizalmat amugy!
2011. júl. 16. 16:26
 85/86 anonim ***** válasza:
Jöhet a kép! :) (lány vagyok)
2011. aug. 2. 13:49
 86/86 A kérdező kommentje:

Ilyenkor kíváncsi vagyok hogy talál rá erre a kérdésre még valaki :D

De a kérésnek eleget tettem ment a kép :P

2011. aug. 2. 14:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!