Lányok! Külső? Vélemények rólam?
Már korábban írtam ide hasonló kérdést, akkor többé kevésbé pozitív volt a válasz, de kaptam pár olyat ami arra ad okot hogy azt higgyem, hogy csak azért volt ennyi válasz mert úgy tettem fel a kérdés hogy az fordított pszichológia elvén működött. Most szeretnék valamivel tisztább képet kapni magamról, nem sok önbizalmam van, ezért is talán a kérdés. Nyugodtan írhattok hideget meleget ez is egy módja hogy jobb képpel legyek magamról. Tudom nem tetszhetek mindenkinek, de még is a pozitív visszajelzés nem árt :)
Képet nem raknék fel arra gondoltam hogy megint privátba küldenék képet és aztán ide lehet commentelni.
21 éves vagyok amúgy többet egyenlőre nem mondok, azt szeretném hogy csak a külső legyen elsődlegesen a mérvadó.
nah, az már emberes.
én vagyok az, aki írta, h fateromra hasonlítasz. :)
nyugi, a külsőddel tényleg nincs gáz, helyes az arcod, magas is vagy.
kicsit nézd meg magad más aspektusból is, a férfiakat nem azért szokták elutasítani, mert rusnyák, hanem mert valami más nem jön be bennük a lányoknak.
tudod, elég ha egy fokkal szebb mint az ördög :)
Lehet az a fránya önbizalom hiány ki tudja, sajnos még egy komoly kapcsolatom sem volt és ez nagyon aggaszt =/
Mindenesetre mindenkinek köszönöm aki reagált, bölcsebb nem lettem, de mostantól ha rosszul érzem magam, vagy visszautasítanak idejövök elolvasni pár commentet :)
Ettől függetlenül napi szinten megnézem az oldalt ha van rá lehetőségem, szóval ha még valakit esetleg érdekelne egy srác fotója amit kielemezhet, nyugodtan írjon, küldök :)
Van benned, a tekintetedben valami, ami különösen megragad, nem tudom megfogalmazni h mi is lenne az, de vonzó :). Picit játékos, ravasz. Gondtalannak hat, ha érted. Tetszik a szemöldököd különösen, mert fekete. Enyém is iyen! A szemed is szép, az arcod szabályos, a szakáll is jól áll. Pedig azt általában nem is szeretem a férfiakon. Lehetnél a modellem ha szeretnéd:). Rajzolok, és épp nemrég tértem át a portrérajzolásra.
L
Köszi :) Végül kiderül hogy mindenki fog írni akinek küldtem képet csak kis késéssel :D
És ezt a modellezést hogy akarod kivitelezni? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!