Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Külső? Vélemények rólam?

Lányok! Külső? Vélemények rólam?

Figyelt kérdés

Már korábban írtam ide hasonló kérdést, akkor többé kevésbé pozitív volt a válasz, de kaptam pár olyat ami arra ad okot hogy azt higgyem, hogy csak azért volt ennyi válasz mert úgy tettem fel a kérdés hogy az fordított pszichológia elvén működött. Most szeretnék valamivel tisztább képet kapni magamról, nem sok önbizalmam van, ezért is talán a kérdés. Nyugodtan írhattok hideget meleget ez is egy módja hogy jobb képpel legyek magamról. Tudom nem tetszhetek mindenkinek, de még is a pozitív visszajelzés nem árt :)

Képet nem raknék fel arra gondoltam hogy megint privátba küldenék képet és aztán ide lehet commentelni.

21 éves vagyok amúgy többet egyenlőre nem mondok, azt szeretném hogy csak a külső legyen elsődlegesen a mérvadó.

2011. júl. 6. 12:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 A kérdező kommentje:
Hódító :O :D
2011. júl. 6. 17:51
 52/86 anonim ***** válasza:
Nekem is jöhet a kép:)
2011. júl. 6. 17:59
 53/86 A kérdező kommentje:
Küldtem :)
2011. júl. 6. 18:16
 54/86 anonim ***** válasza:
nekem is légyszi! 23 éves lány vagyok :)
2011. júl. 6. 19:43
 55/86 A kérdező kommentje:
Ment :)
2011. júl. 6. 19:51
 56/86 anonim ***** válasza:
ide is jöhet kép ;)
2011. júl. 6. 20:03
 57/86 anonim ***** válasza:

Huh.

a kérdésed leírásából intelligens srácnak tűnsz.

a képed alapján meg idősebbnek.

valamiért nem vagy szimpi, de ezt ne vedd sértésnek. kicsit hasonlítasz apámra, őt meg nagyon nem bírom, szóval ez lehet innen jön.

próbálok objektív lenni: alapvetően teljesen normálisan nézel ki, mint már írtam, intelligensnek is tűnsz.

mi a gondod? a csajok elhajtanak?

mert a külsődön semmi olyan nincs, ami miatt kifogásuk lehet.

bár lehet, h nem arra vagy kíváncsi, h a belsődön mit változtass, és pláne nem úgy kérsz tanácsot, h nem is ismerünk :)

najó, én csak annyit mondok, h egyáltalán nem nézel ki bénán, emiatt ne legyen kevés az önbizalmad.

szerintem egy kopasz szemüveges pasi is tud szexi lenni, ha megvan hozzá a jó szövege, és az intelligenciája. ez mindig lebegjen a szemed előtt.

(most épp egy kopasz szemüveges hapsi csapja nekem a szelet, és teljesen el vagyok tőle olvadva :) ért a nőkhöz, no mint tagadjam? :)))

2011. júl. 6. 20:06
 58/86 A kérdező kommentje:
Ment :) Most már valamelyikőtök írhatna is :P
2011. júl. 6. 20:07
 59/86 A kérdező kommentje:
A belsőm az olyan amilyen azon nem tudok változtatni és nem is akarok, kösz a választ, ez az első negatívabb hozzászólás. :)
2011. júl. 6. 20:16
 60/86 anonim ***** válasza:
Nekem is, én tuti válaszolok, ha rosszat is:$
2011. júl. 6. 21:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!