Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Külső? Vélemények rólam?

Lányok! Külső? Vélemények rólam?

Figyelt kérdés

Már korábban írtam ide hasonló kérdést, akkor többé kevésbé pozitív volt a válasz, de kaptam pár olyat ami arra ad okot hogy azt higgyem, hogy csak azért volt ennyi válasz mert úgy tettem fel a kérdés hogy az fordított pszichológia elvén működött. Most szeretnék valamivel tisztább képet kapni magamról, nem sok önbizalmam van, ezért is talán a kérdés. Nyugodtan írhattok hideget meleget ez is egy módja hogy jobb képpel legyek magamról. Tudom nem tetszhetek mindenkinek, de még is a pozitív visszajelzés nem árt :)

Képet nem raknék fel arra gondoltam hogy megint privátba küldenék képet és aztán ide lehet commentelni.

21 éves vagyok amúgy többet egyenlőre nem mondok, azt szeretném hogy csak a külső legyen elsődlegesen a mérvadó.

2011. júl. 6. 12:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 anonim ***** válasza:
Jöhet ide is.
2011. júl. 6. 13:10
 22/86 A kérdező kommentje:

Hát nem nem vagyok nádszál vékony az tuti :)

A férfias jelzőt meg köszönöm, jól esett :)

FB-n sincs több képem sokkal :P

2011. júl. 6. 13:12
 23/86 anonim ***** válasza:
Akkor valami más képet még, ahol cakumpakk egészben lehet látni ;)
2011. júl. 6. 13:14
 24/86 A kérdező kommentje:
Olyan csak régi van sajnos és azok se jók igazán, ez friss :P
2011. júl. 6. 13:17
 25/86 A kérdező kommentje:
Kár hogy nem válaszolnak többen pedig annyi embernek elküldtem már =/
2011. júl. 6. 13:19
 26/86 anonim ***** válasza:

Juj, nekem nagyon tetszel :)

Szerintem aranyos vagy, a szakáll is jól áll. Lehetne egy kis önzbizalmad. Nem azt mondom, hogy szállj el magadtól, csak legyen férfias magabiztosságod.

Szerintem teljesen rendben vagy.

2011. júl. 6. 13:27
 27/86 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom megfogadni :)
2011. júl. 6. 13:28
 28/86 anonim ***** válasza:
Szerintem is többnek látszol, mint 21, de nem vészes. Nekem a szakáll nem annyira jön be, mert "eltakarja" az arcod, szerintem(!) jobb lenne, ha leborotválnád vagy max. borostát hagynál, de ezt persze nem én döntöm el. Amúgy elég életvidámnak tűnsz, és igen szerintem is férfias vagy (végre valaki!). Ebből a képből ennyit tudtam "kihozni", lehet, hogy egy másik képen tök más vagy, de amit küldtél, az szimpi. 19L
2011. júl. 6. 13:35
 29/86 anonim ***** válasza:
Nekem is küldheted. :)
2011. júl. 6. 13:38
 30/86 anonim ***** válasza:

Nekem is jöhet a kép :)

L/18

2011. júl. 6. 13:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!